Treballador/A Social Per Servei D'Atenció Precoç (Cdiap Montsià) A Amposta

Treballador/A Social Per Servei D'Atenció Precoç (Cdiap Montsià) A Amposta
Empresa:

Suara Cooperativa


Detalles de la oferta

Si poses a les persones al centre i desitges formar part del canvi, t'estem buscant a TU!
Funcions del rol: Acompanyar i donar suport a les famílies, tenint present la realitat biopsicosocial de l'infant i facilitant l'adaptació a la nova situació del trastorn de desenvolupament, en col·laboració amb la resta de disciplines.
Elaborar el pla de treball, en l'àmbit de la seva competència, i consensuar-lo amb la família.• Realitzar el tractament social a un nivell d'intervenció medi-família-infant, mitjançant un seguiment i suport en aquelles situacions que siguin necessàries.
Realitzar i/o participar en l'entrevista d'acollida, en els casos que es consideri oportú, per recollir les dades socials i familiars, canalitzant la demanda i la problemàtica global a nivell familiar, així com informar sobre el servei d'atenció precoç i el seu funcionament.
Elaborar els informes de l'infant en relació a l'àmbit de la seva competència.
Treballar en xarxa amb altres professionals del territori relacionats amb la primera infància per establir, en l'àmbit de la seva competència, mecanismes de prevenció i intervenció comunitària.
Participar en el procés de derivació, si es considera necessari, de l'infant i la família Què necessites?
Grau en Treball Social Experiència en atenció a infants i famílies Proactivitat, escolta activa i habilitats comunicatives.
Què t'oferim?
Jornada: 10h/setm Horari: Dimarts de 11.30h a 14.00h i de 15.00h a 18.30h, dimecres de 9.00h a 13.00h Salari: 7.833€ bruts anuals Data incorporació: 12/08/2024 Durada: 1 any S'ofereix formar part d'un equip interdisciplinari amb molt bon ambient laboral.
Possibilitats de teletreball.
De què gaudiràs?
Programa BENESTARUM ??


Fuente: Talent_Dynamic-Ppc

Requisitos

Treballador/A Social Per Servei D'Atenció Precoç (Cdiap Montsià) A Amposta
Empresa:

Suara Cooperativa


Administrativo/A

Empresa del sector de las telecomunicaciones busca uno/a auxiliar administrativo/a por el sector bancario en la zona de Barcelona. La persona seleccionada ha...


Desde Domestiko.Com - Barcelona

Publicado 24 days ago

Business Travel Consultant W/ Gds | (Hj130)

Are you an established Amadeus, Sabre or Galileo expert and thrive on delivering a highly professional business travel service to your clients? Are you ready...


Desde *Nombre Oculto* - Barcelona

Publicado 25 days ago

[R738] - Recruitmet Business Unit Manager (English Speaker)

In a multicultural context, you will pursue your professional career in the recruitment field building up your own business unit by setting up your own Clien...


Desde *Nombre Oculto* - Barcelona

Publicado 25 days ago

Kam Junior [Iap983]

Funciones de la posición KAM Junior - Sector Gran Consumo: Prospección y desarrollo de relaciones a largo plazo con potenciales clientes Off Trade. Desarroll...


Desde *Nombre Oculto* - Barcelona

Publicado 25 days ago

Built at: 2024-10-03T22:36:42.004Z