Predoctoral Researcher

Predoctoral Researcher
Empresa:

Instituto De Investigación Germans Trias I Pujol...


Detalles de la oferta

Referència: 2024/126

Termini: 05/10/2024

L'Institut de Recerca Germans Trias i Pujol (IGTP) és un centre de recerca públic situat a Badalona (Barcelonès) que té com a objectiu principal incrementar el coneixement científic per transformar-lo en solucions per millorar la salut i atenció mèdica dels pacients i de la comunitat.

L'Institut està associat a un dels grans hospitals universitaris de l'àrea de Barcelona, l'Hospital Germans Trias i Pujol, i forma part del campus biomèdic de Can Ruti. És un centre CERCA i també està acreditat com a centre d'excel·lència per l'Institut de Salut Carlos III (ISCIII), sent l'encarregat de coordinar la gestió de la recerca i l'estratègia científica del campus, treballant en estreta col·laboració amb els altres centres que s'hi ubiquen.

Actualment, es precisa incorporar un/a investigador/a predoctoral pel grup de Recerca en Insuficiència Cardíaca i Regeneració Cardíaca (ICREC) pel projecte "AI Scalable Solution for ST Myocardial Infarction (ASSIST)", promogut i coordinat des del grup ICREC i el Servei de Cardiologia de l'Hospital Germans Trias i Pujol (Investigador Principal Dr. Xavier Carrillo, Cap de la Unitat d'Hemodinàmica), amb l'objectiu de donar suport tant a protocols de la indústria farmacèutica, com propis.

ES REQUEREIX Nivell d'estudis requerits:

Grau preferentment en Biotecnologia o Biomedicina. Alternativament, Biologia, Bioquímica, Veterinària o Medicina. Estar en possessió del títol de Màster oficial. Idiomes: Acreditar un bon nivell d'anglès. Coneixements específics:

Disposició per treballar en l'àrea de les malalties cardiovasculars. Disposició per treballar en equip. Experiència requerida:

Acreditar formació de personal investigador en animals d'experimentació (categoria C). Es valorarà experiència en cirurgia en model porcí. Es valorarà també experiència en les tècniques experimentals següents: cultiu cel·lular, enginyeria tissular, tècniques d'histologia, i immunohistoquímica. Requeriments específics fixats per la convocatòria o ajuda, que no podran ser considerats, en cap cas, com un element discriminatori. FUNCIONS: Les tasques a portar a terme són:

Realització de tècniques i protocols de laboratori tant generals com específics d'experimentació amb models animals. Anàlisis histològiques i immunohistoquímiques, PCRs, Western Blot. Desenvolupament de diferents protocols associats a les línies de recerca. Anàlisi estadística de dades. Redacció i revisió d'articles científics i projectes tant de convocatòries competitives com privades. Col·laboració amb altres investigadors en totes les tasques necessàries per a l'assoliment dels objectius del grup. Suport en les cirurgies de model animal porcí. S'OFEREIX Tipus de contracte i jornada: Indefinit per activitats cientifico-tècniques segons la llei de la ciència (14/2011), jornada completa. Data d'incorporació: 1 de novembre 2024 Les retribucions brutes anuals inherents a la plaça objecte de la present convocatòria, seran fixades en funció de l'experiència aportada i les aptituds de la persona candidata, distribuïdes en 12 pagues. Rang salarial 30.000-34.000€. Retribució flexible (tiquet guarderia). Càpsules formatives a càrrec de l'empresa. 23 dies de vacances + 5 dies personals anuals + 2 dies personals anuals per Setmana Santa + 2 dies personals anuals per Nadal. Formar part d'un centre de recerca multidisciplinari excel·lent amb el distintiu HRS4R. PRESENTACIÓ DE SOL·LICITUDS Les persones interessades han d'enviar carta de motivació explicant el seu interès en el lloc, el seu CV i contacte de 2 referències per correu electrònic a l'adreça seleccio(ELIMINAR)@igtp.cat.

NO ES CONSIDERARAN LES CANDIDATURES QUE NO INDIQUIN LA REFERÈNCIA DE L'OFERTA EN L'ASSUMPTE. Les sol·licituds s'avaluaran d'acord amb els principis informadors i els objectius dels sistemes de provisió, seguint el procés descrit a continuació:

Avaluació curricular: anàlisi del currículum vitae per valorar aspectes relacionats amb la formació, la trajectòria professional i l'experiència en posicions relacionades amb el lloc de treball objecte de selecció. Entrevista personal: un cop valorat el currículum, les persones seleccionades seran convocades a una entrevista personal per constatar i ampliar la informació detallada en el currículum i per valorar els aspectes relacionats amb l'experiència i les competències professionals. Després d'una preselecció de les candidatures, s'entrevistarà a les que s'adaptin millor a la posició a cobrir.

TERMINI DE PRESENTACIÓ El termini de presentació de les sol·licituds finalitzarà el dia 05/10/2024.



#J-18808-Ljbffr


Fuente: Jobleads

Requisitos

Predoctoral Researcher
Empresa:

Instituto De Investigación Germans Trias I Pujol...


Researcher - Bridging The Gap Between Digital Twins Of The Earth And Ocean Biology At The Species-Le

Job Reference 621_24_ES_CVC_R3 Position Researcher - Bridging the gap between digital twins of the Earth and ocean biology at the species-level (R3) - AI4S C...


Desde Barcelona Supercomputing Center (Bsc) - Barcelona

Publicado 22 days ago

Postdoctoral Researcher In Climate Change And Urban Health | Wrq-093

17 ago | Instituto De Salud Global De Barcelona (Isglobal) | BarcelonaDescripción: The Barcelona Institute for Global Health (ISGlobal) is a cutting-edge ins...


Desde Instituto De Salud Global De Barcelona (Isglobal) - Barcelona

Publicado 23 days ago

User Research Ops Specialist (100% Remote-Friendly Within Spain)

User Research Ops Specialist (100% remote-friendly within Spain)Full-timeWelcome to the good side of techYou might have heard about us, but with a different ...


Desde Docplanner - Barcelona

Publicado 23 days ago

Research Assistant (Intern)

This is a remote position. Are you a trailblazer looking for a new challenge in a pioneering organization with global impact? Are you looking to boost your p...


Desde Eticas - Barcelona

Publicado 23 days ago

Built at: 2024-10-02T11:43:46.062Z