(Zc179) | Responsable D'Operacions

(Zc179) | Responsable D'Operacions
Empresa:

Lidera


Detalles de la oferta

Estàs buscant un repte que et permeti liderar la gestió integral de l'empresa? Si és així, tenim una oportunitat que segur que t'interessarà.
Estem cercant un nou líder per incorporar-se a un equip dinàmic, amb l'objectiu de reforçar la seva estructura i optimitzar els seus processos. Aquesta posició clau implica coordinar diverses àrees i garantir el funcionament eficient del dia a dia. Seràs el/la responsable de mantenir un control meticulós sobre tots els aspectes del servei, des de l'organització dels recursos humans fins a la logística.
A més de la supervisió operativa, tindràs l'oportunitat d'analitzar KPIs i implementar estratègies proactives per millorar els resultats.

Seràs el motor de la planificació i l'organització, anticipant-te a les necessitats del negoci i desenvolupant solucions eficaces.
Volem que puguis contribuir a professionalitzar al màxim a tot l'equip, creant o revisant els processos actuals i ajudant a comunicar-los a tots els membres de l'organització.
Si ets un/a professional amb una mentalitat analítica i una capacitat demostrada per gestionar equips i projectes amb èxit, aquesta és la teva oportunitat!
Valoritzem especialment dos aspectes en la teva gestió: la planificació i el factor humà. La planificació serà clau per anticipar-te a les necessitats del servei, preveure desviacions i factors externs, i assegurar que l'estructura interna estigui preparada per mantenir un alt nívell de qualitat en el servei.
El factor humà, la gestió de les persones que formen part de l'empresa, és fonamental. Integrar-les en el projecte, retenir el talent i fomentar el creixement personal i professional són reptes crucials. Busquem un líder que es relacioni amb l'equip, que brindi suport i guia quan calgui.

Valorarem molt les teves habilitats interpersonals, les competències de gestió i l'experiència prèvia en aquest camp. La formació acadèmica és important, però el que realment ens importa és que tinguis coneixements del món empresarial, que puguis analitzar els resultats i utilitzar KPIs per entendre la situació de l'empresa.
Si tot això et motiva i vols un nou repte on contribuir, creus que aquest és el teu lloc... No dubtis en inscriure't i ho avaluarem junts!

#J-18808-Ljbffr


Fuente: Jobleads

Requisitos

(Zc179) | Responsable D'Operacions
Empresa:

Lidera


Jefe/A De Equipo De Producción (Martorell) | Gkd-21

ESCOFET 1886 : Escofet es una empresa ubicada en Barcelona, que mediante el diseño e industrialización de elementos urbanos y hormigón arquitectónico, transf...


Desde *Nombre Oculto* - Barcelona

Publicado 12 days ago

Esa914 Director It

Estamos buscando a un / a Director de IT para unirse al equipo Directivo en nuestrasoficinas de Barcelona, reportando directamente a Dirección General.FUNCIO...


Desde Belmonte Group - Barcelona

Publicado 12 days ago

Senior Manager - Growth

To support our dynamic growth and innovation, we are seeking a highly experienced and strategic Senior Manager - Growth to join our team. This senior role wi...


Desde Act Second - Barcelona

Publicado 12 days ago

(Ml-654) Service Delivery Manager

Tus tareas:Hola Consultores, S.Lsomos una empresa especializada en la provisión de Servicios TIC e Ingeniería para la gestión empresarial. Trabajamos diseñan...


Desde Hola Consultores - Barcelona

Publicado 12 days ago

Built at: 2024-09-30T03:15:15.452Z