Tècnic Comptable I Fiscal Per Reconeguda Assessoria De Girona

Tècnic Comptable I Fiscal Per Reconeguda Assessoria De Girona
Empresa:

Organigrama


Detalles de la oferta

Coneixes algú a qui li pugui interessar?
Tècnic Comptable i Fiscal per reconeguda assessoria de GironaFuncions i requisits de la vacantLa persona seleccionada treballarà en una important i reconeguda assessoria de Girona amb més de 50 anys d'història.

Les seves funcions estaran emmarcades en la realització de comptabilitats i execució de les obligacions tributàries d'empreses clients, societats mercantils i autònoms.
Les seves principals funcions seran:
Portar la comptabilitat i fiscalitat de clients.Control i revisió de comptabilitats externes.Assessorament sobre legislació comptable, resolució de dubtes als clients en la confecció diària de la comptabilitat i sobre els assentaments de tancament de l'exercici.Preparar impostos, confecció i presentació de tot tipus de declaracions tributàries davant de l'Administració Estatal, Autonòmica o Local (Preparació i presentació d'impostos mensuals/trimestrals i anuals, relacionats amb IVA/RENDA i SOCIETATS).Resolució d'inspeccions, requeriments i presentació de recursos i tot tipus de gestions amb Hisenda.Elaboració dels comptes anuals i dipòsit al Registre Mercantil.Condicions que ofereix l'empresa:
Horari: 9:00h (o 9:30h) a 18:30h. Divendres de 9 a 14:30h, excepte els mesos d'abril a juliol per les campanyes de renda i societats.
Perspectiva de la feina: previsió d'incorporació a convenir, totalment a negociar segons l'experiència aportada.
Altres dades a destacar:
Cal contestar les preguntes que formulem. Si us plau, adjunta un CV totalment actualitzat; és IMPORTANT que estigui al dia.
Requisits mínims:
-Diplomatura amb titulació Ciències Empresarials.-Llicenciat amb titulació Administració i Direcció d'Empreses.-Grau amb titulació Administració i Direcció d'Empreses.-Grau amb titulació Comptabilitat i Finances.-Grau amb titulació Economia.-Llicenciat amb titulació Economia.-FP II amb titulació Administratiu i Comercial.-Cicles Formatius de Grau Superior amb titulació Administració i finances.Valorem experiència en assessoria o empresa final.
Nivell d'experiència: Domini del Office. Persona analítica, resolutiva i amb facilitat per treballar en equip.

#J-18808-Ljbffr


Fuente: Jobleads

Requisitos

Tècnic Comptable I Fiscal Per Reconeguda Assessoria De Girona
Empresa:

Organigrama


Tècnic/A Comptable Per Assessoria Girona (Fins Les 17'00H)

Coneixes algú a qui li pugui interessar?Descripció de l'oferta Tècnic/a Comptable per assessoria Girona (fins les 17'00h) a Girona (Girona)Assessoria ubicada...


Desde Grup Organigrama - Burgos

Publicado 23 days ago

Comptable - Girona Ciutat - Delegació Empresa Internacional

Coneixes algú a qui li pugui interessar?Comptable - Girona ciutat - Delegació empresa internacionalFuncions i requisits de la vacant Comptable - Girona ciuta...


Desde Organigrama - Burgos

Publicado 23 days ago

Senior Accountant

¿Eres una persona con atención al detalle y con habilidades analíticas? ¿Tienes experiencia en la resolución de problemas y en ejecutar iniciativas para cont...


Desde Marlex Recruiting - Burgos

Publicado 23 days ago

Comptable | Bk032

El nostre client és una petita empresa dedicada a l'assessorament integral d'empreses en matèria comptable, fiscal i financera. Per futura jubilació d'un int...


Desde Mgroup Consultoria En Rrhh - Burgos

Publicado 22 days ago

Built at: 2024-10-02T08:42:45.511Z