Tècnic/A Comptable Per Assessoria Girona (Fins Les 17'00H)

Tècnic/A Comptable Per Assessoria Girona (Fins Les 17'00H)
Empresa:

Grup Organigrama


Detalles de la oferta

Coneixes algú a qui li pugui interessar?Descripció de l'oferta Tècnic/a Comptable per assessoria Girona (fins les 17'00h) a Girona (Girona)Assessoria ubicada al centre de Girona necessita cobrir una vacant de tècnic/a Comptable.
Bona oportunitat professional.Funcions i requisits de la vacant:Busquem una persona amb certa experiència (amb formació de CFGS o Grau) en gestió administrativa-comptable per cobrir un lloc de treball estable en una assessoria comptable i fiscal de Girona Centre.
Es tracta d'una jubilació que serà al febrer/marc i es vol solapar un temps per fer el traspàs de feines.Donarà suport en la confecció de comptabilitats d'empreses clients i participarà en la confecció i presentació d'impostos, amb els tràmits corresponents davant les administracions per via telemàtica.
També realitzarà feines administratives variades dins l'entorn assessoria.Condicions que ofereix l'empresa:Feina totalment estable.
Salari inicial a convenir entre 23,000€ i 25,000€ bruts anuals negociables.Horari:S'estableix un horari setmanal de 40 hores, amb flexibilitat d'entrada de 8 del matí a 9.00h del matí i sortida a partir de les 17h.
Els divendres fora del termini de presentació de l'IVA i la Renda, s'estableix jornada intensiva de 8 a 15h.
Jornada intensiva del 25 de juny al 11 de setembre, de 8 a 15h.Requisits mínims:- FP II amb titulació Administratiu i Comercial- Cicles Formatius de Grau Superior amb titulació Administració i finances- Cicles Formatius de Grau Superior amb titulació Administració- Grau amb titulació Comptabilitat i Finances- Diplomatura amb titulació Ciències Empresarials- Cicles Formatius de Grau Mitjà amb titulació Administració- Certificats Professionals amb titulació Administratiu/iva comptable (ADGA40)- Grau amb titulació Administració i Direcció d'Empreses- Llicenciat amb titulació Administració i Direcció d'EmpresesEs requereix experiència en temes comptables i/o fiscals d'un mínim de 2 anys.La feina és ideal per una persona amb residència a Girona ciutat o poblacions veïnes.
#J-18808-Ljbffr


Fuente: Talent_Dynamic-Ppc

Requisitos

Tècnic/A Comptable Per Assessoria Girona (Fins Les 17'00H)
Empresa:

Grup Organigrama


Wb030 | Financial Accountant (Inglés)

KAVE HOME es la marca de muebles y decoración de diseño dedicada a inspirar a gente única e inconformista.Nuestro equipo internacional de +600 personas tiene...


Desde Kave Home - Burgos

Publicado 10 days ago

R-37 - Controller Financer

.Per un dels nostres clients, empresa industrial de la Garrotxa, necessitem ampliar l'equip de finances amb un/a controller financer, Responsable de l'anàlis...


Desde *Nombre Oculto* - Burgos

Publicado 10 days ago

Dependiente/A De Autoservicio Burgos (Contrato Indefinido). - Qf-727

.Te apasiona el trato con el cliente, el mundo de las herramientas y la logística? Únete a nuestro equipo gestionando el Autoservicio de Burgos.Contarás con ...


Desde Würth España S. A - Burgos

Publicado 10 days ago

Comptable Avançat/Da / Fiscal

Gestió comptable de societats i autònoms (ingressos, despeses, conciliacions bancaries, amortitzacions, leasings,...) i tancament trimestral de declaracions ...


Desde Assessoria Comptable / Fiscal / Laboral - Burgos

Publicado 9 days ago

Built at: 2024-09-21T06:29:26.603Z