Talent Júnior - Consultor/A Júnior De Mobilitat | [G-996]

Talent Júnior - Consultor/A Júnior De Mobilitat | [G-996]
Empresa:

Empresa Reconocida


Detalles de la oferta

Les característiques de la vacant:
Treballaràs a jornada completa amb un horari flexible distribuït de dilluns a dijous de 8-9h a 17-18h i els divendres la teva jornada serà intensiva, de 8h a 15h.
El nostre model de treball és híbrid i flexible, gaudiràs tant dels beneficis de teletreballar com de treballar a la nostra instal·lació de Manlleu.
El perfil professional que necessitemPer a desenvolupar amb èxit aquest nou repte, estem cercant a una persona que aporti a l'equip els següents coneixements, experiència i competències. Continua llegint per saber si ets la persona que necessita el nostre equip!
Formació i coneixements clauGrau, Màster o Postgrau en Enginyeria de Camins, Canals i Ports; Enginyeria Civil; Gestió de ciutats intel·ligents i sostenibles; Geografia; Mobilitat Urbana; Planificació Territorial i Gestió Ambiental; Cadena de Subministrament, Transport i Mobilitat; Mobilitat Intel·ligent (Smart Mobility); Planificació de la Mobilitat Sostenible o titulació similar.Valorem experiència mínima d'1 any en:Consultoria i coneixement sectorial de la mobilitat (àmbit municipal i mobilitat d'empresa).Gestió de la informació, redacció i suport a la coordinació d'estudis de mobilitat.Recerca d'informació, gestió de la informació i redacció de documents de planificació de la mobilitat.Haver participat en projectes internacionals.Informàtica: Nivell avançat en Excel (amb capacitat d'elaborar estadístiques, gràfiques i anàlisis).Coneixements de SIG (ArcGis, Geomedia, etc.) o de transport i mobilitat (TransCad, Aimsun, Simcat, etc.).Quines són les teves competències i habilitats?Ens agradaria que poguessis aportar a l'equip:
Identificació i compromís amb els valors de l'empresa.Orientació comercial i comunicació assertiva.Flexibilitat i alta adaptabilitat al canvi.Proactivitat i empoderament personal.Intel·ligència emocional i social.Iniciativa, planificació i orientació a l'assoliment d'objectius.Com aportaràs valor a l'equip?Un cop t'incorporis al nostre equip de Ciutat i Territori, els teus reptes i responsabilitats seran les següents:
Redactar i elaborar en els terminis i condicions establertes per la Solució:Plans de mobilitat municipals.Plans de desplaçament d'empresa.Estudis de mobilitat diversos (camins escolars, polígons industrials, estudis de millora del transport públic, estudis d'ocupació i rotació de zones blaves, plans directors de la bicicleta...).Donar suport en els lliuraments de l'equip consultor.Participar en l'elaboració d'ofertes i detectar noves oportunitats de continuïtat amb l'empresa client.Buscar i contactar per sol·licitar i gestionar pressupostos amb les empreses proveïdores.Consolidar la transferència de coneixements, la metodologia i la política de l'empresa.Idiomes requerits- Anglès (parlat B2 - avançat, escrit B2 - avançat)
- Català (parlat C1 - d.Funcional, escrit C1 - d.Funcional)
- Espanyol (parlat C1 - d.Funcional, escrit C1 - d.Funcional)
Condicions laborals- Contracte laboral indefinit
- Jornada completa

#J-18808-Ljbffr


Fuente: Jobleads

Requisitos

Talent Júnior - Consultor/A Júnior De Mobilitat | [G-996]
Empresa:

Empresa Reconocida


Borsa De Talent Oficina

DESCRIPCIÓ DE LA OFERTA A Condis Supermercats comptem amb un equip humà entusiasta, amb vocació d'ajuda, calidesa en el tracte, professionalitat i passió per...


Desde Condis - Barcelona

Publicado 23 days ago

Vp Of Human Resources - Hospitality Group

Regional Role covering the European Market.Based in Barcelona About Our ClientThe company is an established player in the hospitality industry with a global ...


Desde Page Executive - Barcelona

Publicado 24 days ago

[Yg091] | Office And People Manager (Habla Español & Frances)

¿Estás preparado para aceptar un nuevo reto en un ambiente internacional? ¿Y tienes experiência administrativa? Buscamos a alguien que obtenga la energía de ...


Desde *Nombre Oculto* - Barcelona

Publicado 24 days ago

Recruiter

Skydance offers a dynamic, inclusive, and ever-evolving culture where innovative ideas are welcomed, and growth fostered. The partnership between unique crea...


Desde Skydance Media - Barcelona

Publicado 24 days ago

Built at: 2024-10-02T13:46:30.842Z