Supply Chain
Empresa:

Biscuits Dupon


Detalles de la oferta

Dupon Biscuits som una indústria del sector alimentari.
Som l'únic productor que subministra al mateix temps cons de galeta i embalatge per a productes alimentaris innovadors, a més de disposar d'un departament tecnològic que dissenya i fabrica màquines d'omplerta complementàries.
DESCRIPCIÓ DEL LLOC DE FEINA La persona haurà de: Realitzar el seguiment , l'estat i l'edició de la matèria prima.
Revisar diàriament les capacitats productives segons demanda de necessitats Fer el seguiment de la producció vers la planificació.
Controlar i revisar l'estat dels inventaris Mantenir actualitzat el programa intern de l'àrea de producció.
Mantenir una comunicació fluïda amb els diferents clients Introduir i fer el seguiment de les comandes rebudes, fins el seu lliurament.
OFERIM: Projecte estable dins d'una companyia en plena expansió.
Formació constant per desenvolupar les tasques pertinents del departament.
REQUISITS Experiència Mínima: mínim 2 anys en una posició similar (Valorable en indústria alimentària) Estudis Mínims: Cicle Formatiu de Grau Superior en aprovisionament i/o compres o Grau universitari en Administració i Direcció d'Empreses o similars.
Es requereix un nivell d'anglès mig-alt.
Per aquesta posició cerquem una persona amb experiència en garantir l'aprovisionament de les matèries primes i de la correcta planificació de les necessitats d'aprovisionament de la Planta de Cons de Galeta.
Es valorarà positivament aportar experiència en una posició similar Persona metòdica, orientada a resultats, amb capacitat de treball en equip, bona comunicació i orientació a la qualitat i al client.
Amb bona capacitat analítica, per prendre decisions i per adaptar-se a nous entorns.


Fuente: Talent_Ppc

Requisitos

Supply Chain
Empresa:

Biscuits Dupon


Coordinador De Supply Chain

**COORDINADOR DE SUPPLY CHAIN** **OBJETIVO PRINCIPAL** Gestionar, supervisar y optimizar el flujo de productos alimenticios desde su recepción hasta su dis...


Desde Jota Jota Alimentos Global S.L. - Tarragona

Publicado 18 days ago

Supply Chain Specialist

Freshly Cosmetics, It's an Adventure En Freshly elegimos la cosmética que cuida, que respeta y que contribuye a un mañana mejor, abrazando la naturaleza y la...


Desde Freshly Cosmetics - Tarragona

Publicado 12 days ago

Supply Chain Specialist

Freshly Cosmetics, It's an Adventure En Freshly elegimos la cosmética que cuida, que respeta y que contribuye a un mañana mejor, abrazando la naturaleza y l...


Desde Freshly Cosmetics - Tarragona

Publicado 12 days ago

Junior Supply Chain Analyst

We blend care and creativity to nourish the world. Griffith Foods is a global product development partner, specializing in high-quality food ingredients. We ...


Desde Griffith Foods - Tarragona

Publicado 12 days ago

Built at: 2024-09-30T17:29:02.539Z