Lo sentimos, la oferta no está disponible,
pero puedes realizar una nueva búsqueda o explorar ofertas similares:

Global Supply Planning Executive

.The OpportunityThe Global Supply Planner will ensure the availability of finished products in the different locations of the network with the quality, cost,...


Desde Puig - Barcelona

Publicado 24 days ago

X574 - Manager, Sanctions & Other Official Lists

.Description:About the RoleDow Jones Risk & Compliance is a global provider of third-party risk management and regulatory compliance solutions. We deliver da...


Desde Talent - Barcelona

Publicado 24 days ago

General Manager

Company DescriptionWe are far more than a worldwide leader. We welcome you as you are and you can find a job and brand that matches your personality. We supp...


Desde Accor - Barcelona

Publicado a month ago

Manager Quality & Training (Solar) | Jdn-435

.**¿Quiénes somos?**Somos Holaluz y nacimos para hacer del mundo, un lugar mejor para todos. ¿Quieres saber cómo? En este vídeo te lo cuenta Carlota Pi, una ...


Desde Holaluz - Barcelona

Publicado 24 days ago

Responsable - Restaurant - (Barcelona)

Responsable - Restaurant - (Barcelona)
Empresa:

Hostaljobs


Detalles de la oferta

Empresas: Hostaljobs Grup de restauració consolidat cerca la figura de responsable d'establiment per encarregar-se del funcionament i gestió integral d'un dels seus locals recentment renovat ubicat al centre de la ciutat de Barcelona, per portar-lo al màxim nivell. Si ets polivalent, tens un perfil operatiu amb dots de lideratge, t'agrada el tracte amb el públic i tens experiència en gsetió de restaurant, ets la persona que estem buscant! Les teves FUNCIONS seran: - Dirigir, supervisar i avaluar el bon funcionament del restaurant i del personal a càrrec. - Controlar el rendiment econòmic, vetllant pel compliment d'objectius. - Supervisar l'oferta gastronòmica i la qualitat del servei. - Responsabilitzar-se de les reserves i la gestió d'incidències. - Gestionar la imatge corporativa de l'establiment. - Coordinar, supervisar i liderar equip de sala i cuina (10+6pax), juntament amb un 2n encarregat. - Participar en els processos de selecció de noves incorporacions. - Elaborar quadrants d'horaris, dies de descans, reposició de festius i vacances. - Encarregar-se de la formació i motivació a l'equip i la realització de reunions. - Donar suport en el servei a sala i terrassa. - Establir una estratègia de vendes, marketing, fidelització i dinamització del negoci. - Gestionar els inventaris d'stock, les comandes i compres a prove dors. - Responsabilitzar-se de les caixes i gestions bancàries. - Identificació i implementació de possibles millores. - Garantir el compliment de legislació laboral, seguretat social i seguretat i higene en el treball. - Coordinar la realització d'esdeveniments. Les CONDICIONS de la posició son: - ?Incorporació: Immediata - Horari: 3 torns partits i 2 torns seguits - Festius: 2 festius/setmana - Salari: 30.000€ brut/any + incentius per objectius - Contracte: estable, directe amb l'establiment Requisitos : - Formació mínima: ESO/EGB - Valorable: CFGM restauració/turisme/hostaleria. - Experiència mínima: 3 anys com a Restaurant Manager. - Domini de TPV i PDA. - Idiomes: IMPRESCINDIBLE castellà, català i anglès domini. Francés valorable. - Residir a Barcelona o rodalies. - Disposar de carnet de cotxe i vehicle si es viu fora de Bcn ciutat. PERFIL PROFESSIONAL: - Persona responsable i resolutiva amb capacitats de gestió d'operativa i personal en un entorn multicultural i dinàmic, amb habilitats per executar diferents tasques simultàniament, amb grans dots de lideratge, comunicació, iniciativa i presa de decisons, així com voluntat per aportar i implementar noves idees. IMPORTANT Per poder valorar el teu perfil necessitarem que ens adjuntis el teu CV actualitzat. En cas contrari, la candidatura serà descartada.


Fuente: Talent_Dynamic-Ppc

Requisitos

Responsable - Restaurant - (Barcelona)
Empresa:

Hostaljobs


Built at: 2024-04-28T15:15:15.671Z