Mediador/A Intercultural Cp Mas D'Enric Ubicat A El Catllar (Tarragona)

Mediador/A Intercultural Cp Mas D'Enric Ubicat A El Catllar (Tarragona)
Empresa:

Suara Cooperativa


Lugar:

Zaragoza

Detalles de la oferta

A Suara creiem que una gestió empresarial ètica, sostenible i transparent és la manera de generar impactes positius en el nostre entorn i pel benefici comú.
Al Servei de Mediació Intercultural, ubicada a El Catllar (Tarragona) estem buscant un/a Mediador/a Intercultural per plaça Vacant a jornada completa.
L'objectiu és dinamitzar activitats i accions destinades a millorar l'adaptació al funcionament del centre penitenciari, la convivència i la cultura de pau.
Potenciar la vinculació de la població juvenil amb els professionals del centre, serveis mèdics, escola, CIRE, i acompanyar en aquest procés.
Busquem persones amb una mirada atenta, amb la interiorització de valors com l'honestedat, la humilitat i el rigor.
Amb capacitat d'escolta i d'autoescolta i coneixements o experiència en comunicació respectuosa i de treball amb els residents.
Disposada a assumir responsabilitats i que tingui recursos personals per a documentar les propostes de vida quotidiana i elaborar documents vinculats al projecte.
MISSIÓ: Atendre la població estrangera i/o culturalment diferenciada, principalment població àrab que està privada de llibertat.
Fer de pont i nexe entre la persona atesa i la institució quan sorgeixin dificultats comunicatives relacionades amb aspectes culturals Assessorar als professionals per tal de poder atendre a la població diana de forma més individualitzada Fomentar la cultura de pau i engegar accions que millorin la convivència dins del centre penitenciari.
Funcions del rol: Intervenir al centre penitenciari en la gestió de conflictes culturals.
Suport en les entrevistes d'acollida per a les persones amb dificultats idiomàtiques en la seva entrada al centre  Suport a les entrevistes de tractament a petició de la referent, per necessitat idiomàtica o bé per ser traslladat respectant el codi i significat cultural de l'intern.
Mediacions familiars en aquells casos on la família tingui dificultats de comprendre la situació de l'intern o dificultats per comunicar-se sense la seva llengua d'origen.
Donar suport als professionals en el disseny i aplicació de programes educatius que impliquin la participació de persones de procedència cultural diversa.
Donar suport en el servei de traducció lingüística i interpretació de codis culturals (oral i escrit)  Realitzar gestions per facilitar el tràmit de l'obtenció de la documentació personal dels interns (passaports, permisos de residència, etc)  Disseny d'activitats específiques que promoguin la cultura de pau dins del C.P.. desmuntar prejudicis, estereotips  Programes de prevenció de conflictes i temàtiques específiques: gènere, salut i sexualitats des de la perspectiva intercultural  Executar projectes de perspectiva intercultural: programa interculturalitat, etc… i realitzar accions concretes d'aquesta perspectiva  Oferiment de mediació intercultural per a la gestió i negociació de conflictes d'aquesta índole.
Assessorar els professionals sobre temes culturals i religiosos (celebracions, pràctiques religioses, etc).
Suport personal a l'intern, des de la mediació interpersonal per fomentar models de desenvolupament personal i relacional Què necessites?
Grau Superior integració Social finalitzat.
Valorable formació en mediació intercultural.
Coneixement i cultura i àrab Imprescindible l'idioma àrab Valorable de carnet de conduir.
Què t'oferim?
Jornada: 38,5 h/setm Horari: dilluns, dimarts i divendres matí i dimecres i dijous tarda.
Salari: 22.319,08?€ b/a (CNC) Data incorporació: 04/11/24 De què gaudiràs?
Programa BENESTARUM: destinat a l'acompanyament emocional i físic de les persones treballadores (psicologia, fisioteràpia, nutrició, etc.)
Pla de Retribució Flexible Suara Club de Benefits: descomptes corporatius  Formació contínua Plans de Carrera i promoció interna Ambient de treball col·laboratiu?? Cultura innovadora, propera, participativa i socialment responsable.


Fuente: Talent_Ppc

Requisitos

Mediador/A Intercultural Cp Mas D'Enric Ubicat A El Catllar (Tarragona)
Empresa:

Suara Cooperativa


Lugar:

Zaragoza

Native English Creative Copywriter

We're expanding our Brand team at NATEEVO!We are a team of people dedicated to helping our partners become better companies, with digitalization as a referen...


Desde Nateevo - Zaragoza

Publicado 20 days ago

U252 - Executive Chef - Research And Development

Minimum Qualifications: Bachelor of Professional Studies degree in Culinary Arts Management, Baking and Pastry Arts Management, or Culinary Science.Minimum s...


Desde Importante Grupo - Zaragoza

Publicado 19 days ago

U252 - Executive Chef - Research And Development

Minimum Qualifications:Bachelor of Professional Studies degree in Culinary Arts Management, Baking and Pastry Arts Management, or Culinary Science.Minimum se...


Desde Importante Grupo - Zaragoza

Publicado 17 days ago

Ux Designer E-524

.If you're a forward-thinker looking for the great next step in your career within an innovative and collaborative environment, Board is the right workplace ...


Desde Board - Zaragoza

Publicado 18 days ago

Built at: 2024-10-21T10:53:24.354Z