Integrador/A Social Per Reforç Educatiu A Barcelona

Integrador/A Social Per Reforç Educatiu A Barcelona
Empresa:

Suara Cooperativa


Detalles de la oferta

Cerquem Integrador/a Social per Reforç Educatiu en horari de tarda ubicat a Barcelona  Funcions del rol: Amb relació al Projecte, promoure el respecte, la convivència i la col·laboració dins de l'espai del Reforç Educatiu liderar i coordinar l'equip de voluntaris.
Amb relació als infants i les famílies, elaborar i valorar el Projecte Educatiu Individual vetllar per la bona integració de l'infant en l'espai del Reforç Educatiu mantenir la comunicació i coordinació amb els diferents agents educatius (equip, escola, família...) i observar, detectar i comunicar possibles situacions de risc dels i les menors.
Amb relació a les activitats, disseny de la programació i realització de les activitats facilitar material pedagògic facilitar el treball de les competències d'aprenentatge, donar suport en la realització de les tasques escolars, així com en altres espais.
Gestió de la documentació dels infants.
Realització de les compres i la comptabilitat del servei.
Què necessites?
Grau Superior integració Social finalitzat.
Es requereix persones amb compromís ètic, capacitat de treball en xarxa, col·laboració, comunicació, creativitat i organització actitud positiva, responsable, innovadora, flexible, pacient, tracte amable i bon humor.
Interès pel món cooperatiu.
Recomanable: experiència en el lleure (monitor/a, entrenador/a...), educació (formació, repàs...) habilitats per organitzar tallers lúdics (artístic, esportiu...).
Què t'oferim?
Jornada: 6?h/set Horari: Dilluns i dimecres (16:00-19:00) Salari: 248,45 € bruts mensuals  Data incorporació: 01/10/24 De què gaudiràs?
Programa BENESTARUM: destinat a l'acompanyament emocional i físic de les persones treballadores (psicologia, fisioteràpia, nutrició, etc.)
Pla de Retribució Flexible Suara Club de Benefits: descomptes corporatius  Formació contínua Plans de Carrera i promoció interna Ambient de treball col·laboratiu?? Cultura innovadora, propera, participativa i socialment responsable.


Fuente: Talent_Ppc

Requisitos

Integrador/A Social Per Reforç Educatiu A Barcelona
Empresa:

Suara Cooperativa


Machine Learning Engineer

Company Description NielsenIQ is a global measurement and data analytics company providing the most complete and trusted view of consumers and markets in 90 ...


Desde Nielseniq - Barcelona

Publicado 12 days ago

Functional Analyst In Transportation Systems, Transportation Network Configuration, Gts

Functional Analyst in Transportation Systems, Transportation Network Configuration, GTS At Amazon, we strive to be the Earth's most customer-centric company ...


Desde Amazon - Barcelona

Publicado 12 days ago

Sap Enterprise Architect

Location: Barcelona, Spain Based in Barcelona, Spain; or London and Basildon, UK: hybrid working (3 days office/2 days home per week) Salary: Competitive + B...


Desde Ortolan - Barcelona

Publicado 12 days ago

Data Center Segment & Power Quality Field Product Manager

Data Center Segment & Power Quality Field Product Manager - Barcelona Join Eaton and be a part of our commitment to providing impactful, energy-efficient sol...


Desde Eaton Corporation - Barcelona

Publicado 12 days ago

Built at: 2024-09-22T01:34:12.206Z