(Ey266) - Executive Chef Premium Dining-R&D

Detalles de la oferta

Job Title: Executive Chef - Premium Dining
Qualifications: Bachelor of Professional Studies degree in Culinary Arts Management, Baking and Pastry Arts Management, or Culinary ScienceMinimum seven years related experienceExcellent use of various cooking methods, ingredients, equipment, tools, and processesMust have a positive attitude and a willingness to learnResponsibilities: Staffing and training for all kitchen operationsStreamlining and systemizing operations within existing and new venturesFormulating new ideas and evaluating opportunitiesDeveloping, maintaining, and effecting necessary systems, manuals, formats, procedures, spreadsheets, etc.
in all aspects of kitchen operationsSalary: Kd 1200-1500

#J-18808-Ljbffr


Salario Nominal: A convenir

Fuente: Jobleads

Requisitos

Supervisor/A De Sala Muerde La Pasta - Cc El Faro (Badajoz)

MUERDE LA PASTA. Grupo de Restauración, con oficinas y cocina central en Castellón, continuando con su proyecto de implantación a nivel nacional, precisa par...


Muerde La Pasta - Badajoz

Publicado 24 days ago

Vfx Supervisor

At 22DOGS, we are passionate about pushing the boundaries of visual effects to craft extraordinary experiences. With studios in Milan and Tenerife, our team ...


22Dogs - Badajoz

Publicado 24 days ago

Cocinero/A Restaurante Gran Casino Extremadura S.A

**Descripción y responsabilidades**: **Requisitos**: Requisitos: Formación: - Formación en Gastronomía, Hostelería o Restauración - Experiência demostrable e...


Cornerjob - Badajoz

Publicado 24 days ago

Supervisor/A De Sala Muerde La Pasta - Cc El Faro (Badajoz)

MUERDE LA PASTA. Grupo de Restauración, con oficinas y cocina central en Castellón, continuando con su proyecto de implantación a nivel nacional, precisa par...


Muerde La Pasta - Badajoz

Publicado 24 days ago

Built at: 2025-01-07T08:55:28.854Z