Enginyer/A Agrònom/A

Enginyer/A Agrònom/A
Empresa:

Criteria Recursos Humanos


Lugar:

Madrid

Detalles de la oferta

A Criteria Recursos Humans som especialistes aportant solucions per a potenciar el capital humà de les nostres empreses client, entenent les seves necessitats i ajudant-les a treure el màxim potencial a les seves capacitats.
Som un grup de professionals compromesos i compromeses, que treballem cada dia amb il·lusió. Fem nostres els objectius de les nostres empreses client i ens esforcem amb entusiasme per a aconseguir-los, t'uneixes al nostre equip?
Seleccionem a un/a Enginyer/a Agrònom/a per La Conca de la Tordera , a una important cooperativa agrícola de la zona de la Tordera – Maresme.

Com serà el teu dia a dia? Gestió Tècnica Documental (assessorament tècnic) dels pagesos/as - socis de la cooperativa, referent en cultius d'horta. Coordinació dels cultius dels pagesos per gestionar la distribució programada.  Assessorament tècnic, documental i burocràtic en cultius d'horta als socis cooperativistes.  Participació en els projectes de les convocatòries de subvencions públiques per a la pròpia cooperativa. Treball 75% (aprox.) d'oficina i 25% de camp (visites de seguiment de cultius, visites d'assessorament tècnic a socis cooperativistes,...). Donar suports pel que fa al manteniment de registres i resultats, en relació amb les certificacions agrícoles i agroalimentàries (IFS, BRC, GLOBALG.A.P., Producció Integrada, ISO,...). Desenvolupament d'estratègies de prevenció i control de plagues i malalties de cultius hortícoles, per garantir uns estàndards de qualitat.
Què esperem de tu? Persona organitzada, metòdica, propera i amb habilitats comunicatives. Residència a la Selva o al Maresme. Carnet de conduir B. Disponibilitat per a viatges de 2-3 dies cada 2 mesos i mig a diferents territoris d'Espanya. Estudis mínims: Formació universitària finalitzada en Enginyeria Agrònoma o similars. Es valorarà molt positivament Màster o formació especialitzada en producció horto-fructícola. Experiència mínima: Es valorarà positivament experiència d'almenys 2 anys en assessorament tècnic hortícola i amb la gestió tècnica documental. Idiomes mínims: Català i castellà.
Què t'oferim? Incorporació immediata i estabilitat professional. Contracte indefinit i directament per l'empresa.  Horari negociable, segons disponibilitat de la persona interessada. Salari: entre 25.000 - 30.000€ bruts/anuals. Possibilitat de fer de forma esporàdica teletreball. Vehicle d'empresa (per les hores laborals), telèfon i ordinador.
Companyia conscienciada i compromesa amb la Igualtat i les pràctiques orientades a aconseguir un entorn laboral saludable.

A Criteria gaudim treballant en equip, ens agraden les persones proactives i amb capacitat de gestió i organització.

Fomentem l'autonomia i som persones compromeses, creatives, amb iniciativa i orientades a resultats.


Fuente: Grabsjobs_Co

Requisitos

Enginyer/A Agrònom/A
Empresa:

Criteria Recursos Humanos


Lugar:

Madrid

Ingeniero/A Tuberías Oficina Técnica - Expat Tanzania

DescripciónDesde el equipo de Reclutamiento y Outsourcing de IDEA estamos buscando un Ingeniero/a de Tuberías para un importante proyecto que se está desarro...


Desde Ideaingenieria - Madrid

Publicado 10 days ago

N-912 - Ingeniero/A Especialista En Materiales De Tuberías (H/M/X) 1638

Somos un aliado de confianza para su departamento de Recursos Humanos. Creamos soluciones que inspiran y transforman a las empresas para atraer a los mejores...


Desde Veringer Engineering - Madrid

Publicado 10 days ago

Stress Engineer With Loads | Ved534

Are you passionate about aerospace technology? Do you like working in a multicultural and creative environment? Then Destinus is the right place for you! We ...


Desde *Nombre Oculto* - Madrid

Publicado 10 days ago

Ingeniero/A De Telecomunicaciones (H/M/D) | Fv-437

Ingeniero/a de Telecomunicaciones (H/M/D)Ingérop es un grupo de ingeniería y consultoría que trabaja desarrollando grandes retos para construir el mundo del ...


Desde A&K Designs - Madrid

Publicado 10 days ago

Built at: 2024-09-28T11:27:57.786Z