Educador/A Social Pis Joves Extutelats/Des Reus

Educador/A Social Pis Joves Extutelats/Des Reus
Empresa:

Aprodisca


Detalles de la oferta

- Promoure i participar de manera activa a les reunions de coordinació de l'equip vinculat al servei de manera setmanal i/o sempre que es requereixi.
- Motivar als joves perquè participin activament en els seu projecte d'autonomia d'acord amb les possibilitats personals i competències que aquests/es joves presentin.
- Detectar les necessitats i establir en el Programa de Treball Individualitzat (PTI) els suports que requereixen les persones joves per tal de dur a terme un procés sòcio-educatiu integral, fomentant en la mesura del que sigui possible, la vinculació i ús de recursos de la xarxa.
- Acompanyar les persones joves en el seu procés sòcio-educatiu, mitjançant l'execució dels suports que s'estableixin en el seu PTI.
- Realitzar totes les tasques assignades a la figura de responsable l'objectiu del procediment intern.
Pla de treball si s'escau.
- Realitzar un traspàs regular d'informació vinculada al seguiment del projecte sòcio-educatiu de la persona jove, tant a la figura de coordinació del recurs d'habitatge, en el marc de les reunions de coordinació setmanals d'equip, com a la resta de professionals i equips vinculats a l'atenció de la persona (direcció tècnica d'ASJTET i/o de l'Àrea Social).
- Detecció i coordinació amb els recursos socials, sanitaris administratius, formatius, etc… vinculats a la persona jove que faci ús del recurs d'habitatge.
Disponibilitat de vehicle, Permisos de conduir: b


Fuente: Talent_Ppc

Requisitos

Educador/A Social Pis Joves Extutelats/Des Reus
Empresa:

Aprodisca


Docents Professors/Es De Primària (Calafell)

Es busquen professors/es de reforç de Primària per fer classes de reforç escolar i anglès (com extraescolar) del 2 d'octubre fins el 31 de maig a diferents c...


Desde Activatic Invest S.L - Tarragona

Publicado 17 days ago

Presupuesto Para Instalación De Un Aire Acondicionado Hisense Split Interior

Son dos splits 1x1 de hisense. Un brissa 35 y otro 50. Instalación pared con pared. Tipo de trabajo a realizar   Instalación ¿Quién compra y/o suministra el ...


Desde Cronoshare.Com - Tarragona

Publicado 17 days ago

Monitor/A Club Social Montblanc

APRODISCA és una entitat social, sense ànim de lucre i declarada d'utilitat pública, especialitzada en la prestació de serveis per a persones amb discapacita...


Desde Aprodisca - Tarragona

Publicado 16 days ago

Borsa Integradors/Es Social Pil - Vacances I

A Intress necessitem **INTEGRADORS/ES SOCIALS** per cobrir la nostra Borsa de Suplències per vacances o per cobrir suplències de manera puntual als PILS (Pis...


Desde Intress - Tarragona

Publicado 16 days ago

Built at: 2024-10-17T15:35:49.778Z