Lo sentimos, la oferta no está disponible,
pero puedes realizar una nueva búsqueda o explorar ofertas similares:

Career Opportunities: Schedule Coordinator, Maintenance

.Career Opportunities: Schedule Coordinator, Maintenance (39658) Requisition ID 39658 - Posted - Cigar Lake - Canada - Operational ExcellenceAt Cameco we und...


Desde Cameco Corporation - España

Publicado a month ago

Controller De Hotel - (Cádiz) Tq-425

.Empresas: Hotel Fuerte Conil - ResortBuscamos a una persona para el puesto de Controller de Hotel para Conil de la Frontera, Cádiz. Trabajarás en Fuerte Gro...


Desde Hotel Fuerte Conil - Resort - España

Publicado a month ago

? 31/7/2024 Career Opportunities: Senior Safety Technician

.Career Opportunities: Senior Safety Technician (40065)Requisition ID 40065 - Posted - Key Lake - Canada - SHREQAt Cameco, we understand the value of a diver...


Desde Cameco Corporation - España

Publicado a month ago

Director/-A Comercial Lleida

Si eres una persona con formación universitaria, con algo de experiencia comercial (no imprescindible), definida vocación de servicio y capacidad y habilidad...


Desde Mehrs - España

Publicado a month ago

Directora De Servei Cd Baix Llobregat

Directora De Servei Cd Baix Llobregat
Empresa:

Suara Cooperativa


Lugar:

España

Detalles de la oferta

A Suara creiem que una gestió empresarial ètica, sostenible i transparent és la manera de generar impactes positius en el nostre entorn i pel benefici comú.
Suara som una empresa cooperativa d'iniciativa social i sense ànim de lucre, amb 40 anys d'experiència en l'atenció a les persones, amb 5.000 professionals.
Desenvolupem la nostra activitat en els àmbits de serveis socials, atenció a la dependència, infància i famílies, benestar i salut, gent gran, educació i formació, i ocupació i treball, entre d'altres.
T'apassiona treballar en projectes que promoguin l'equitat i la inclusió?
Aquesta oportunitat és per a TU!
Funcions del rol: Planificació i avaluació del pla estratègic, pla de gestió i d'objectius del servei/indicadors quadre de comandament servei.
Elaboració d'objectius de treball concrets a partir de la planificació general de gerència; establint el calendari, els responsables i el seguiment adient.
Organització i supervisió de l'execució de la programació general del servei.
Realitzar l'anàlisi dels processos del servei: seguiment dels indicadors de gestió, processos, procediments, protocols, instruccions de treball del servei.
Actualització de la documentació oficial del servei i de la informació corresponent dels usuaris, vetllant pel compliment dels requisits legals establerts.
Responsabilització de l'organització, coordinació i supervisió de aspectes laborals i de metodologia de treball, segons directrius establertes per l'Àrea Social.
Dimensionar els recursos humans i tècnics a les necessitats del centre i servei.
Informar a la persona atesa del funcionament del servei i dels drets i deures .
Afavorir les condicions que garanteixin l'acollida en un ambient d'afecte, comprensió i seguretat emocional i material.
Responsabilització de la transmissió i execució de les tasques derivades del Planificació d'Innovació Estratègica de Suara i de la Unitat de Negoci.
Suport tècnic i organitzatiu amb la gestió i planificació dels concursos Què necessites?
Grau/Diplomatura en treball social.
Valorable experiència en gent gran.
Què t'oferim?
Jornada: 40h/setm Jornada específica:  vacant de 25H DS i suplencia durant baixa de llarga durada de 15H de Treballadora social.
Horari: Dilluns a divendres, matins i dues tardes.
Salari: 25.414€/brut anual Data incorporació: 31/07/2024 De què gaudiràs?
Programa BENESTARUM: destinat a l'acompanyament emocional i físic de les persones treballadores (psicologia, fisioteràpia, nutrició, etc.)
Pla de Retribució Flexible Suara Club de Benefits: descomptes corporatius Formació contínua Plans de Carrera i promoció interna Ambient de treball col·laboratiu?? Cultura innovadora, propera, participativa i socialment responsable.


Fuente: Talent_Ppc

Requisitos

Directora De Servei Cd Baix Llobregat
Empresa:

Suara Cooperativa


Lugar:

España

Built at: 2024-09-02T00:45:57.296Z