Coneixes algú a qui li pugui interessar?Descripció de l'oferta Director/a de Qualitat (sector alimentació) a Comarca La SelvaEmpresa Industrial de la zona Palafolls/Malgrat/Blanes del sector alimentari necessita un/a Director de Qualitat Alimentària, en dependència del Director de Qualitat Corporatiu.
Possible un Tècnic Avançat que vulgui fer una promoció.Funcions i requisits de la vacantSota les directrius del Director de Qualitat Corporatiu:RESPONSABILITATS GENERALSLes responsabilitats generals del Responsable de Qualitat són gestionar, implementar i mantenir al dia el sistema de gestió de qualitat i seguretat alimentària de l'empresa.
El Responsable de Qualitat és també l'interlocutor en matèria de qualitat i seguretat alimentària, amb els clients i proveïdors.RESPONSABILITATS ESPECÍFIQUES Promoure i implementar el pla de cultura de la qualitat i seguretat alimentària de l'empresa.Gestió, manteniment i implementació del sistema de qualitat i seguretat alimentària de l'empresa.Implantació i seguiment del APPCC, normatives i instruccions de treball i bones pràctiques.Gestionar i solucionar les no conformitats, tant internes com de proveïdors i clients.Preparació, gestió i control de les auditories internes i de les auditories de clients, administracions i organismes certificadors.Preparació i supervisió de les fitxes tècniques dels productes a comercialitzar.Avaluació i homologació de proveïdors.Gestió directa dels tècnics de planta.Gestió directa de l'equip de neteja de planta.Formació i suport a la resta de Departaments de l'empresa en matèria de Qualitat i Seguretat Alimentària.Supervisar, registrar i analitzar els resultats dels controls analítics.Condicions que ofereix l'empresa8 a 17h amb la pausa per dinar.Perspectiva de la feinaAltres dades a destacarInteressats/ades adjunteu un cv que estigui al dia i respon les preguntes formulades.
GràciesMínims requisits:- Grau amb titulació Enginyeria Agrícola- Grau amb titulació Veterinària- Grau amb titulació Biologia- Grau amb titulació Ciència i Tecnologia dels aliments- Grau amb titulació BiotecnologiaExperiència com a tècnic de qualitat o responsable.Titulació en algun dels següents graus: Enginyeria Alimentària, Ciència i Tecnologia dels aliments, Biologia, Enginyeria Agrícola, Veterinària, o similar, que tingui com a sortida professional la Gestió de la qualitat i seguretat alimentària.Nivell d'experiènciaAltres requerimentsValorable:- Coneixement i experiència en els processos industrials de fabricació de productes alimentaris (mínim dos anys).- Coneixement de sistemes de gestió de la qualitat i seguretat alimentària (APPCC, IFS, BRC) i certificacions de qualitat (MSC, ASC, Global GAP).- Capacitat de millora i aprenentatge constants.Residència preferent Selva/Maresme.
#J-18808-Ljbffr