Coneixes algú a qui li pugui interessar? Descripció de l'oferta Director/a de Qualitat (sector alimentació) a Comarca La Selva Empresa Industrial de la zona Palafolls/Malgrat/Blanes del sector alimentari necessita un/a Director de Qualitat Alimentària, en dependència del Director de Qualitat Corporatiu. Possible un Tècnic Avançat que vulgui fer una promoció. Funcions i requisits de la vacant Sota les directrius del Director de Qualitat Corporatiu: RESPONSABILITATS GENERALS Les responsabilitats generals del Responsable de Qualitat són gestionar, implementar i mantenir al dia el sistema de gestió de qualitat i seguretat alimentària de l'empresa. El Responsable de Qualitat és també l'interlocutor en matèria de qualitat i seguretat alimentària, amb els clients i proveïdors. RESPONSABILITATS ESPECÍFIQUES Promoure i implementar el pla de cultura de la qualitat i seguretat alimentària de l'empresa. Gestió, manteniment i implementació del sistema de qualitat i seguretat alimentària de l'empresa. Implantació i seguiment del APPCC, normatives i instruccions de treball i bones pràctiques. Gestionar i solucionar les no conformitats, tant internes com de proveïdors i clients. Preparació, gestió i control de les auditories internes i de les auditories de clients, administracions i organismes certificadors. Preparació i supervisió de les fitxes tècniques dels productes a comercialitzar. Avaluació i homologació de proveïdors. Gestió directa dels tècnics de planta. Gestió directa de l'equip de neteja de planta. Formació i suport a la resta de Departaments de l'empresa en matèria de Qualitat i Seguretat Alimentària. Supervisar, registrar i analitzar els resultats dels controls analítics. Condicions que ofereix l'empresa 8 a 17h amb la pausa per dinar. Perspectiva de la feina Altres dades a destacar Interessats/ades adjunteu un cv que estigui al dia i respon les preguntes formulades. Gràcies Mínims requisits: - Grau amb titulació Enginyeria Agrícola- Grau amb titulació Veterinària- Grau amb titulació Biologia- Grau amb titulació Ciència i Tecnologia dels aliments- Grau amb titulació BiotecnologiaExperiència com a tècnic de qualitat o responsable.Titulació en algun dels següents graus: Enginyeria Alimentària, Ciència i Tecnologia dels aliments, Biologia, Enginyeria Agrícola, Veterinària, o similar, que tingui com a sortida professional la Gestió de la qualitat i seguretat alimentària. Nivell d'experiència Altres requeriments Valorable:- Coneixement i experiència en els processos industrials de fabricació de productes alimentaris (mínim dos anys).- Coneixement de sistemes de gestió de la qualitat i seguretat alimentària (APPCC, IFS, BRC) i certificacions de qualitat (MSC, ASC, Global GAP).- Capacitat de millora i aprenentatge constants.Residència preferent Selva/Maresme. #J-18808-Ljbffr