Director/A Corporatiu De Recerca I Innovació

Director/A Corporatiu De Recerca I Innovació
Empresa:

Institut Català D'Oncologia


Detalles de la oferta

L'Institut Català d'Oncologia (ICO) inicia un procés de selecció per a incorporar un/a Director/a de Recerca i Innovació Corporatiu en dependència jeràrquica de la Direcció General.

Misió

La persona seleccionada participarà en els òrgans de direcció i serà responsable de la gestió i supervisió de les activitats de recerca, desenvolupament i innovació dins de la institució d'acord amb els objectius marcats pel Pla Estratègic, garantint el compromís de vetllar per la qualitat de la recerca per a oferir als pacients les mesures diagnòstiques, preventives i terapèutiques més innovadores i avançades segons l'evidència científica disponible. Aquest rol combina coneixements mèdics i d'innovació amb habilitats de lideratge i gestió.

Funcions

Lideratge i Gestió de la Recerca: Supervisar i dirigir els programes de recerca clínica i translacional. Garantir el compliment de les normes ètiques i regulacions de recerca. Facilitar la col·laboració entre diferents centres ICO, departaments i disciplines.

Desenvolupament i Estratègia: Desenvolupar i executar l'estratègia de recerca de la institució. Identificar i prioritzar àrees de recerca innovadores i prometedores. Fomentar la cultura de recerca dins de la institució.

Finançament i Recursos: Buscar i gestionar fons i subvencions per a la recerca. Administrar el pressupost de recerca i assegurar l'ús eficient dels recursos. Establir aliances amb altres institucions i organitzacions per a l'obtenció de fons i per la sol·licitud de projectes col·laboratius.

Supervisió: Coordinar la feina dels investigadors i el personal de recerca. Proporcionar mentoratge i suport als joves investigadors i personal en formació. Promoure el desenvolupament professional continu de l'equip de recerca.

Comunicació i Difusió: Contribuir conjuntament amb les Direccions corresponents a la comunicació i difusió de la recerca de l'ICO a la comunitat mèdica i al públic en general.

Representació: Representar la institució tant en fòrums científics i reunions professionals nacionals com internacionals, a petició de la Direcció General, així com participar en les comissions o reunions internes que es considerin.

Què t'oferim?

Contracte de treball indefinit. Periode de prova de 4 mesos (segons conveni). Retribució anual bruta fixa (RAF): 96.137,02€ (No inclou retribució anual variable: DPO/Incentius). Data d'incorporació: A la finalització del procés de selecció. Lloc de treball: Institut Català d'Oncologia, Av. Gran Via, 199-203 - 08908 L'Hospitalet de Llobregat.

Requisits mínims:

Estar en possessió de la titulació (o equivalent) de Llicenciatura / Grau en Medicina i Cirurgia.

Acreditar títol de doctorat/da.

Experiència professional acreditada superior a 5 anys en càrrecs de direcció o gestió d'equips i projectes de recerca clínica i translacional en l'àmbit de l'oncologia.

Acreditar nivell avançat d'anglès (C1).

Acreditar nivell C1 de català.

Es valorarà

Historial acreditat de publicacions científiques i obtenció de finançament per a recerca.

Nivell A o B de carrera científica, Acreditació de Recerca o Recerca Avançada per AQU o equivalent.

Haver desenvolupat, participat o gestionat projectes de recerca transversals que incloguin els àmbits de la clínica, epidemiologia i prevenció del càncer.

Experiència en innovació i transferència de resultats de la recerca.

Formació tipus màster o postgrau en gestió clínica, gestió de la recerca i/o lideratge.

Coneixements en gestió de projectes.

Coneixements de l'àmbit sanitari.

Coneixements d'Administració Pública.

Coneixements de Qualitat.

Competències requerides:

Lideratge clínic.

Lideratge translacional.

Habilitats de comunicació escrita i oral.

Visió estratègica.

Prestigi professional intern i extern.

Capacitat per treballar de manera efectiva en un entorn multidisciplinari.

Coneixement de les regulacions ètiques i legals relacionades amb la recerca mèdica.

Compromís amb els més alts estàndards ètics i professionals en la recerca.

Documentació a presentar

Currículum Vitae (sense fotografia) + carta de motivació. Còpia de la documentació acreditativa dels requisits (titulació) i mèrits més destacats. Termini presentació fins el 14/10/2024 a les 14.00h.

#J-18808-Ljbffr


Fuente: Allthetopbananas_Ppc

Requisitos

Director/A Corporatiu De Recerca I Innovació
Empresa:

Institut Català D'Oncologia


Analytics Product Manager - Spain Remote

Our Team: We are a team of 20+ data & analytics experts who enable commercial decision-making for business leaders in our Business Performance Analytics doma...


Desde Vista - Barcelona

Publicado 23 days ago

Area Manager Internacional |

Se busca Area Manager para liderar y supervisar una red de puntos de venta en diferentes mercados de Europa. Como líder, serás el/la responsable de alcanzar ...


Desde Antal International - Barcelona

Publicado 24 days ago

Store Manager | Zhw702

¿Tienes experiencia como encargado/a de tienda, gestionando plantilla, te gusta la atención al cliente, eres una persona resolutiva que sabe trabajar en equi...


Desde Importante Grupo - Barcelona

Publicado 24 days ago

(Zmb-439) Inventory Lead

Location : Barcelona, Spain Key Responsibilities : Develop and implement strong inventory policy, strategy and governance including response actions to any i...


Desde *Nombre Oculto* - Barcelona

Publicado 24 days ago

Built at: 2024-10-02T13:48:27.744Z