Restaurant pertanyent a petit grup de restauració, de cuina mediterrània variada, situat al centre de Girona, amplia el seu equip a la recerca de nou talent.
Si tens experiència com a cambrer/a, has desenvolupat funcions de responsabilitat, gaudeixes del tracte amb el client i busques un projecte estable, on formar part del bon funcionament de l'establiment i créixer com a professional... _Et volem conèixer!_
FUNCIONS:
- Funcions sala-terrassa: Prendre comandes, distribuir plats i begudes, cobraments.
- Funcions barra: Preparació de les comandes i cobraments.
- Assessorar el client en aspectes d'oferta gastronòmica.
- Resoldre possibles incidències.
- Donar suport en la prestació del servei a sala, terrassa i barra.
- Substituir la figura de cap de sala quan sigui necessari, assumint tasques d'organització de recursos i supervisió:
- Planificar i organitzar el servei de sala, barra i terrassa.
- Distribució d'horaris, tasques i rangs.
- Gestionar i supervisar reserves.
- Detectar millores en processos i procediments.
- Controlar els cobraments del servei, realitzar arqueig i tancament de la caixa.
CONDICIONS:
- ?Incorporació: immediata
- Horari: inicialment torn partit (migdia+nit) amb posterior canvi combinat amb torns seguits
- Festius: 2 dies setmanals
- Salari: 25.000 - 26.000€ brut/any
- Contracte: estable, directe amb l'establiment
- Formació mínima: ESO/EGB
- Formació valorable: CFGM de restauració, cuina
- Experiència mínima: +2 anys en una posició similar
- Idiomes: català i castellà (domini), anglès i francès (nívell mig hostaleria).
- Coneixements informàtics: Office, correu electrònic i habilitat amb sistemes TPV i PDA.
- Residir a Girona o rodalies.
- Disposar de carnet B i cotxe si es resideix fora de Girona.
**Perfil**:
Persona dinàmica, resolutiva, carismàtica, responsable, organitzada, polivalent, amb dots de lideratge i orientació al client i resultats, que tingui iniciativa i predisposició.
**IMPORTANT