Bje588 Professor/A Anglès I Alemany / Eso (Substitució

Bje588 Professor/A Anglès I Alemany / Eso (Substitució
Empresa:

Sin Nombre


Detalles de la oferta

Busquem una persona amb projecte vital i vocacional i amb un fort component educatiu, humanístic i de compromís social.
Algú capaç d'acompanyar els alumnes per ajudar-los a créixer en totes les seves dimensions (emocional, espiritual, intel·lectual...), què vetlli perquè es descobreixin com a individus capaços de realitzar-se personalment i professionalment, i que estigui compromès amb una educació per a la ciutadania global, que permeti comprendre què passa al món i cultivar una mirada crítica que impulsi la transformació de l'entorn amb criteri de justícia i equitat.
T'incorporaràs a l'etapa d'ESO de l'escola, T'integraràs a l'equip docent i treballant cooperativament et responsabilitzaràs de: Guiar l'alumne a través dels programes i projectes, mitjançant un aprenentatge competencial, experiêncial i basat en la innovació.
Acompanyar l'alumnat en la construcció d'una escala de valors forta que els permeti prendre les primeres decisions a nivell acadèmic i dotar-los d'una sòlida base competencial.
Avaluar els processos d'aprenentatge dels alumnes de manera continuada i amb la seva pròpia participació activa, de manera que pugui regular el seu procés d'aprenentatge.
Assegurar una formació humana que permeti donar resposta a les diferents realitats de la societat i als reptes del món global.
Assegurar-se una formació pedagògica permanent, innovadora i de qualitat.
Requisits mínims: Llicenciatura o grau en filologia anglesa + nivell acreditat per impartir l'alemany (mínim C1 o similar), i/o Llicenciatura o grau en filologia alemana + nivell acreditat per impartir anglès (mínim C2 o similar) Titulació de CAP (Certificat d'Aptitut Pedagògica) o Màster en ensenyament de Professorat.
Nivell C de Català o equivalent.
Disposar del certificat negatiu d'antecedents de naturalesa sexual.
Conèixer i voler educar en la missió i valors de Jesuïtes Educació i de la Companyia de Jesús.
Habituat a l'ús de les eines TIC i recursos digitals aplicats a l'aula.
#J-18808-Ljbffr


Fuente: Talent_Dynamic-Ppc

Requisitos

Bje588 Professor/A Anglès I Alemany / Eso (Substitució
Empresa:

Sin Nombre


Drama Teacher

Select how often (in days) to receive an alert: Location:  Barcelona, B, ES Date:  26 Sep 2024 Inspired Education is the leading global group of premium scho...


Desde Inspired Education Group - Barcelona

Publicado 14 days ago

Product Owner

Position Overview Founded in 1993 and headquartered in Austin, Texas, Baxter Planning is a dynamic and rapidly growing company setting the standard for SaaS ...


Desde Baxter Planning - Barcelona

Publicado 14 days ago

Profesor Particular De Defensa Personal Nivel Sin Experiencia

Hola, me llamo miguel, tengo 64 años y creo que no estoy en mala forma. Ando mucho y depende en qué zonas quiero sentirme más seguro. Además quisiera ganar a...


Desde Cronoshare.Com - Barcelona

Publicado 14 days ago

Learning Experience Designer - Eae Bcn

Diseño y mantenimiento del ecosistema digital (campus virtual, aulas virtuales, microsites, maquetación y producción de contenidos, etc.) de acuerdo a los es...


Desde Planeta Group - Barcelona

Publicado 14 days ago

Built at: 2024-10-15T07:09:37.675Z