Administrativa / Administratiu Proveïdors - Indefinit | (Vk-787)

Administrativa / Administratiu Proveïdors - Indefinit | (Vk-787)
Empresa:

Randstad Es


Detalles de la oferta

Si tens un perfil administratiu i experiència en el tracte amb proveïdors, i en la gestió administrativa de compres, o has treballat com administratiu/va en dpt de logística, aquesta és una bona oportunitat per trobar l'estabilitat que busques en un excel·lent ambient familiar i professional.
T'agradaria trobar l'estabilitat laboral que tant desitges, en una empresa d'àmbit familiar amb més de 40 anys d'experiència, ubicada al barri de l'Eixample de Barcelona?
L'empresa compta amb 40 anys d'experiència en la micronització i comercialització de minerals. Dóna servei a indústries de múltiples sectors i aplicacions diverses (pintura i vernís, plàstic, paper, alimentari, farmacèutic).
Van ser pioners en la importació de minerals de qualitats inexistents en el mercat nacional, el que ha permès establir lligams molt forts amb tots els seus proveïdors per poder donar un bon servei als seus clients. Es caracteritza per oferir productes d'alta qualitat, i una atenció personalitzada a les necessitats de cada client.
FuncionsL'equip està format per 5 professionals. Busquem una figura clau per la gestió administrativa diària dels seus proveïdors. Gestionar operacions i relacions a diari amb els proveïdors, rebre les comandes, revisar-les, fer el seguiment complet de l'entrega i actualitzar els registres de les comandes. Comprovació i comptabilització de factures de compra mitjançant el programa SAGE. Donar suport multitasking a l'equip, treball d'equip.
Requisits del llocFormació: FP Grado Superior: Administració, Ciclo Formativo Grado SuperiorIdiomes: Català: C1Conocimientos: SAGEExperiència: 3 anysExperiència almenys de 3 anys en lloc similar (Dpt. compres, Dpt. proveïdors, Dpt. logística). Coneixements de comptabilitat de proveïdors. Es valorarà haver treballat amb SAGE. Català parlat i escrit. Anglès B2, valorable. Ofimàtica nivell usuari. Degut a l'estabilitat que oferim, es valorarà que el candidat/a resideixi a prop del lloc de treball (Barcelona ciutat).
BeneficisContracte Indefinit. Horari: 9-14h i de 15-18h de dilluns a divendres. Podria haver una certa flexibilitat en l'entrada i la sortida. Salari: entre 23-24000 euros /any. Excel·lent ambient de treball, treball en equip. Ubicació: Zona Sagrada Família. (Eixample Barcelona).

#J-18808-Ljbffr


Fuente: Jobleads

Requisitos

Administrativa / Administratiu Proveïdors - Indefinit | (Vk-787)
Empresa:

Randstad Es


Assistant Store Manager (Producto Premium)

Somos una consultoría de selección especializada en retail, wholesale & eCommerce que trabaja con las mejores empresas del sector. Nuestro cliente está busc...


Desde Retail Talent Group - Barcelona

Publicado a month ago

Administrativo/A De División

B. Braun desea incorporar a un/a Administrativo/a para que se integre en la División Critical Care y se encargue de las gestiones administrativas requeridas....


Desde B. Braun Medical S.A. - Barcelona

Publicado a month ago

Controlador/A De Ruta Papiol

Desde Nortex nos encontramos en búsqueda de acompañantes de rutas escolares. Requisitos: Residir en el Papiol o en Sant Joan d'Espí. Jornada laboral de 4 h...


Desde Nortempo Ett Sl - Barcelona

Publicado a month ago

Un/A Aux.Admin Para Picar Datos En La Garriga Para

Desde Nortempo Granollers estamos en la búsqueda de Un/a Aux.Administrativa para importante empresa ubicada en La garriga. Funciones: - Picar datos. - Arch...


Desde Nortempo Ett , S.L. - Barcelona

Publicado a month ago

Built at: 2024-09-19T17:36:29.642Z