(Wuj-606) Project Manager Tic - Sector Públic | Ps-538

(Wuj-606) Project Manager Tic - Sector Públic | Ps-538
Empresa:

Fundació I2Cat


Detalles de la oferta

La Fundació i2CAT està cercant un/a Project Manager amb un mínim de 3 anys d'experiència en l'àmbit de gestió de projectes per incorporar-se a l'equip de DIMO (Digital Innovation Management Office).
Les funcions principals en DIMO són: Gestió de projectes: Planificar, coordinar i supervisar tot el cicle d'un projecte amb la finalitat de garantir el correcte desenvolupament del mateix (projectes nacionals, internacionals, sector públic i privat).
Disseny de solucions: Definir l'arquitectura tecnològica necessària en la preparació d'ofertes, col·laborant amb l'equip de Desenvolupament de Negoci.
Execució d'activitats: Investigar sobre solucions, generar informes, comparatives de mercat, etc.
Identificació d'oportunitats de negoci per a i2CAT: Interlocució amb clients o membres d'altres organitzacions, analitzar les necessitats de les empreses de l'ecosistema i traspassar l'oportunitat a l'equip de desenvolupament de negoci.
Projectes col·laboratius d'innovació: Ideació, proposta i execució de diferents projectes d'innovació basats en la quàdruple hèlix (universitats I+D, administracions públiques, empreses i ciutadania).
Dinamització de comunitats: Gestió, dinamització i servei a diferents clústers/comunitats tecnològiques promogudes per la Generalitat de Catalunya.
Organització d'esdeveniments i tallers de co-creació: En col·laboració amb el departament de comunicació.
Coordinació de projectes d'innovació: En diferents àmbits: NewSpace, IoT, IA, 5G, Ciberseguretat.
Col·laboració amb altres Àrees i2CAT: (Desenvolupament de Negoci, Recerca, Administració, EU Policy, Tech Transfer, Comunicació).
Realitzar un seguiment i supervisió: De l'execució de projectes i les diferents parts implicades per tal de garantir un compliment de les fites previstes.
Portar a terme una identificació de possibles problemàtiques: Que puguin sorgir en el marc d'un projecte.
Realitzar presentacions internes i pels clients.
Gestió del coneixement i documentació.
Gestió de riscos.
Conèixer l'estat de l'art de la tecnologia.
Qui som?
La Fundació i2CAT és un centre de recerca i innovació, que impulsa activitats de R+D+i en l'àmbit d'arquitectures, aplicacions i serveis de la Internet avançada.
El centre aposta per un nou model d'innovació basat en la col·laboració entre les empreses, les administracions públiques, el món acadèmic i els usuaris.
En col·laboració amb aquests socis, les nostres unitats de recerca i innovació volen produir tecnologies i solucions amb l'objectiu de convertir Catalunya en una regió intel·ligent líder i global en una Europa intel·ligent, amb una economia de valor afegit pròspera i una societat innovadora.
#J-18808-Ljbffr


Fuente: Talent_Dynamic-Ppc

Requisitos

(Wuj-606) Project Manager Tic - Sector Públic | Ps-538
Empresa:

Fundació I2Cat


Analytics Product Manager - Spain Remote

Our Team: We are a team of 20+ data & analytics experts who enable commercial decision-making for business leaders in our Business Performance Analytics doma...


Desde Vista - Barcelona

Publicado 12 days ago

Responsable Gestió Residus Hospitalaris

Tens experiència laboral en gestió de residus hospitalaris? Voldries treballar amb nosaltres i formar part de l'Hospital Clínic en un format de jornada reduï...


Desde Hospital Clínic - Barcelona

Publicado 12 days ago

Area Manager Internacional |

Se busca Area Manager para liderar y supervisar una red de puntos de venta en diferentes mercados de Europa. Como líder, serás el/la responsable de alcanzar ...


Desde Antal International - Barcelona

Publicado 13 days ago

Store Manager | Zhw702

¿Tienes experiencia como encargado/a de tienda, gestionando plantilla, te gusta la atención al cliente, eres una persona resolutiva que sabe trabajar en equi...


Desde Importante Grupo - Barcelona

Publicado 13 days ago

Built at: 2024-09-21T23:34:06.165Z