FRECARN, empresa càrnia amb més de 60 anys d'història, especialitzada en productes càrnics naturals, elaborats o cuinats, amb una plantilla de 250 treballadors i un volum d'exportació d'un 85%, amb seu a Maçanet de la Selva, cerca un/a RESPONSABLE D'OPERACIONS.
La persona seleccionada serà responsable d'atendre l'important creixement de l'empresa i en especial la seva línia de productes cuinats, on s'han efectuat importants inversions que ara estan aportant nous clients i oportunitats.
En dependència de la Direcció General i amb el suport del CAP DE PRODUCCIÓ, la persona seleccionada s'encarregarà de supervisar i coordinar totes les activitats relacionades amb el procés productiu i es responsabilitzarà de:
Definir, juntament amb la Gerència, l'estratègia de l'àrea d'operacions.Realitzar el seguiment pressupostari i indicadors de l'àrea. Gestionar els recursos materials i personals de l'àrea.Definir i implantar indicadors de millora i eficiència de l'àrea operativa.Coordinar els diferents departaments organitzant els equips de treball per facilitar la comunicació i organització entre ells, garantint la consecució dels objectius de forma conjunta.Col·laborar amb la direcció en les vendes per entendre les necessitats del mercat i ajustar la producció en conseqüència.Gestionar, coordinar i motivar els equips per garantir un bon ambient de treball.Gestionar els processos de planificació i producció per assegurar en tot moment els terminis de temps, costos i qualitat. Juntament amb el Departament de qualitat, vetllar per mantenir les acreditacions de qualitat vigents.Definir i implantar plans per optimitzar l'operativa de les diferents àrees d'operacions, així com gestionar la implementació d'inversions necessàries per incrementar la producció i millorar els marges.Desenvolupar i implementar polítiques de salut i seguretat laboral per assegurar un entorn de treball segur i estable.Supervisar el manteniment preventiu i correctiu de la maquinària i equips per garantir la millor eficiència en el funcionament de les instal·lacions.Què oferim? Projecte professional estable en empresa en ple creixement i expansió.Retribució oberta i negociable segons experiència i valors aportats.Quina persona busquem? Professional amb formació superior preferiblement en enginyeria industrial i complementària en gestió i organització de la producció.Experiència en posició similar preferiblement en entorn industrial d'alimentació.Coneixements i experiència en sistemes de qualitat (es valorarà experiència específica en sistemes del sector alimentari).Persona amb clares habilitats d'organització i planificació, visió estratègica i de negoci, orientada a persones, resultats i processos, amb experiència en gestió d'equips de treball en entorns industrials.Capacitat d'adaptació i resiliència per gestionar situacions de canvi i pressió en un entorn dinàmic i competitiu.Orientació a la innovació i millora contínua per identificar oportunitats d'optimització de processos i productes.
#J-18808-Ljbffr