Voluntari Acadèmic - Conferència Sobre Multilingüisme

Voluntari Acadèmic - Conferència Sobre Multilingüisme
Empresa:

Estudie Mas Foundation


Detalles de la oferta

A la Fundació EstudieMas Veneçuela, estem buscant un acadèmic voluntari amb experiència en lingüística, ensenyament o idiomes per impartir una conferència de 45 minuts sobre el multilingüisme en el món modern , dictada en anglès .
Tasks Impartir una conferència virtual de 30 minuts en anglès per a profesors, estudiants i voluntaris sobre el multilingüisme i les seves implicacions en les comunitats modernes.
Compartir experiències personals o acadèmiques sobre com és viure i navegar en una comunitat bilingüe o multilingüe, destacant els avantatges i els reptes.
Explorar la importància de preservar les llengües com a connexió amb les arrels culturals i identitàries de les comunitats.
Fomentar un debat interactiu amb un espai de 15 minuts de preguntes i respostes al final de la conferència.
Requirements Experiència acadèmica en lingüística, ensenyament d'idiomes o estudis culturals .
Viure o haver viscut en una comunitat bilingüe o multilingüe .
Capacitat per donar la conferència en anglès .
Bon nivell de comunicació i capacitat per inspirar una audiència diversa.
Capacitat per conduir la conferència de manera dinàmica i interactiva .
Benefits Impacte en la comunitat : Contribuiràs a la formació de joves estudiants i voluntaris interessats en el multilingüisme i la preservació cultural.
Ampliació de la teva xarxa : Connectaràs amb professionals i voluntaris de diversos països, obrint oportunitats per a futures col·laboracions acadèmiques o professionals.
Desenvolupament professional : Participar en aquesta conferència et permetrà visibilitzar el teu treball acadèmic i compartir la teva experiència en un entorn global.
Inspira altres : Ajudaràs a sensibilitzar sobre la importància del multilingüisme i de les llengües com a eix de connexió cultural.
Si ets un acadèmic apassionat pel multilingüisme i creus en la importància de preservar les llengües i cultures, aquesta és la teva oportunitat .
Forma part d'un equip internacional dedicat a l'educació i l'impacte social, i comparteix la teva experiència en una plataforma global.
In the vibrant heart of Fundación Estudiemas lies more than one decade of dedication to equality, education, and diversity.
From our humble beginnings to becoming a beacon in education, we've remained steadfast in challenging linguistic prejudices and opening doors to opportunities for all, regardless of background or mother tongue.
Our history is woven with threads of inclusion and respect, reflecting a deep belief in the transformative power of education.
In an increasingly interconnected world, we fervently believe in valuing and celebrating diversity.
At Fundación Estudiemas, we are not only champions of equal opportunities but architects of social change, actively fighting linguistic barriers and associated stigmas.
We empower talented youth to become tomorrow's leaders, equipped with skills to thrive in a multicultural world.
Join us in our mission to transform the world through languages, where every voice matters, every culture is celebrated, and every dream is achievable.


Fuente: Talent_Ppc

Requisitos

Voluntari Acadèmic - Conferència Sobre Multilingüisme
Empresa:

Estudie Mas Foundation


Professora, Professor Cicles Formatius Família

Professora, professor de Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior, família Electricitat i electrònica Imprescindible disposar de Titulació universitària i ...


Desde C.E. Jaume Balmes, S.C.C.L. - Barcelona

Publicado a month ago

Tècnic En Impermeabilització Líquida

En dependència del cap del departament tècnic, donarà suport a l'equip comercial i oferirà assistència tècnica i atenció al client realitzant les següents ta...


Desde Membranas Impermeabilizantes S.L.U. - Barcelona

Publicado a month ago

Monitor/A Actividades Acuaticas Y Socorrista

LLOP GESTIO ESPORTIVA PERTENECE AL GRUPO SINTAGMIA: Apostamos por el compromiso, la calidad, el servicio y la confianza para ofrecer un servicio enfocado a l...


Desde Grupo Sintagmia - Barcelona

Publicado a month ago

Se Solicita Profesor De Finlandés

Somos una empresa de gran éxito en constante crecimiento que trabaja con profesores y traductores autónomos de todo el mundo para ofrecer a sus clientes (par...


Desde Language Trainers - Barcelona

Publicado a month ago

Built at: 2024-09-19T15:42:11.840Z