Vols Conèixer El Projecte 'Cases D'Infants' Fent Suplències? Inscriu-Te Aquí!

Vols Conèixer El Projecte 'Cases D'Infants' Fent Suplències? Inscriu-Te Aquí!
Empresa:

Treballa A Plataforma Educativa


Lugar:

España

Detalles de la oferta

CASES D'INFANTS La Fundació Acció Social Infància (FASI) és una organització del sector dels serveis a les persones amb vocació d'impulsar, per mitjà de la intervenció familiar, projectes innovadors en l'atenció a la infància en risc de Catalunya.
Aquesta oferta està destinada a persones professionals que estiguin interessades en conèixer el projecte "cases d'infants" realitzant suplències temporals .
El projecte "Cases d'Infants" és un servei residencial d'estada temporal que té com a principal objectiu, treballar les capacitats d'infants i adolescents i les de les seves famílies, i possibilitar així el seu retorn a la llar o la seva emancipació.
Vols unir-te a nosaltres?
Si la resposta és SÍ , aquest és el teu projecte!
En el teu dia a dia hauràs d'intervenir com agent educatiu a nivell individual, grupal i/o comunitari, realitzar accions educatives, elaborar informes i documentació, planificar activitats i fer seguiment educatiu, desenvolupar tasques domèstiques i de vida quotidiana vetllant pel seu correcte compliment i coordinar-te interdisciplinàriament de forma interna i externa.
Alguns dels teus reptes seran els següents: Actuar amb coherència amb el projecte del servei i la missió de l'entitat.
Respectar la dignitat de la infància i adolescència, la seva família i la de totes les persones del centre, independentment del seu origen i de la seva cultura.
Ser una persona objectiva i saber mantenir la distància òptima, establint vincles afectius de manera positiva que afavoreixin el creixement personal dels i de les adolescents.
Capacitat de treballar a nivell individual i grupal, d'empatia per tal de comprendre millor a l'altre i capacitat de donar respostes immediates en situacions imprevistes.
Ser una persona creativa i saber gestionar els recursos disponibles, gestionant les crisis i els conflictes, treballant sota pressió i formant-se de manera continuada.
Quins requisits has de complir?
Diplomatura/Grau en Educació Social, Psicologia, Pedagogia o Treball Social.
CFGS en Integració Social.
Molt valorable disposar de formació en intervenció familiar sistèmica.
És imprescindible domini del català parlat i escrit.
Es valora disposar de carnet de conduir i vehicle propi.
En compliment de l'article 13.5 de la Llei Orgànica 1/1996, de Protecció Jurídica dels i de les menors, es requereix el Certificat d'Antecedents Penals per delictes de naturalesa sexual vigent, emès pel Registre Central, abans de la contractació.
Que t'oferim?
Un contracte per substitucions, amb possibilitat de participar en els processos de selecció per vacants estables.
Horari: Torn de matí Torn de tarda Torn de nit Torn de cap de setmana Categoria:  Salari segons categoria del Conveni d'Acció Social.


Fuente: Talent_Ppc

Requisitos

Vols Conèixer El Projecte 'Cases D'Infants' Fent Suplències? Inscriu-Te Aquí!
Empresa:

Treballa A Plataforma Educativa


Lugar:

España

Profesores De Economía, Finanzas, Contabilidad - Hnh552

Detalles de la oferta:Tipo de jornada- Por horasTipo de contrato- OtroAños de experiencia- 0Salario- 25€ HoraVacantes- 15Modo de trabajo- HíbridoDescripción ...


Desde Cornerjob - España

Publicado 19 days ago

Jefe De Ventas - Zaj805

.Somos una marca de café premium que se enorgullece de ofrecer experiencias de café excepcionales a nuestros clientes. Como empresa de café bien establecida ...


Desde Coffee King - España

Publicado 19 days ago

Inicio Inmediato Säljrepresentant I Malaga - O-524

Vi söker entusiastiska, resultatorienterade personer för att tillsätta tjänsten som säljagent. Om du är en person med exceptionell kommunikationsförmåga och ...


Desde Sjmk - Es - España

Publicado 19 days ago

Profesores De Economía, Finanzas, Contabilidad - Hnh552

Detalles de la oferta :Tipo de jornada- Por horasTipo de contrato- OtroAños de experiencia- 0Salario- 25€ HoraVacantes- 15Modo de trabajo- HíbridoDescripción...


Desde Cornerjob - España

Publicado 19 days ago

Built at: 2024-09-28T11:29:42.118Z