(Vfi-218) - Coordinador/A - Centre Per La Sostenibilitat

(Vfi-218) - Coordinador/A - Centre Per La Sostenibilitat
Empresa:

Lavola


Detalles de la oferta

Role: Pràctiques Natura i Empresa
Location: Barcelona o Manlleu
Contract: Pràctiques
Com pots accedir al programa de pràctiques? Per a desenvolupar amb èxit aquest nou repte, estem cercant a una persona que aporti a l'equip els següents coneixements i competències:
Es requereix una persona amb formació tant en l'àmbit de la Sostenibilitat com en el de la gestió empresarial.Formació universitària i/o de Màster o postgrau que combini les següents especialitats:Àmbit de la sostenibilitat: Ciències Ambientals; Biologia Ambiental; Gestió Ambiental; Estudis interdisciplinaris en Sostenibilitat Ambiental; Enginyeries relacionades amb la sostenibilitat (agrària i alimentària, agroambiental, forestal o similars).Formació en gestió de l'empresa privada: Economia; Responsabilitat Social Corporativa (RSC); Gestió Ambiental; Gestió de l'empresa; ADE; Finances o titulació equivalent.Idiomes: Català (C1), Castellà (C1) i Anglès (mínim B2).
Informàtica: Nivell avançat en Excel (amb capacitat per elaborar estadístiques, gràfiques i anàlisis). Es valoraran coneixements de SIG (ArcGis, Geomedia, etc.).
Residir a: Barcelona, Manlleu o voltants.
Valorem experiència i interès en:
Consultoria i coneixement sectorial (treball en l'àmbit de la gestió ambiental de l'empresa privada).Tenir interès vers el coneixement del mercat relacionat amb la tasca que es desenvolupa.Ganes d'aprendre i predisposició.Quines seran les teves competències i habilitats? Ens agradaria que poguessis aportar a l'equip:
Actitud proactiva i dinàmica.Empoderament personal.Interès pel medi ambient i la sostenibilitat.Identificació i compromís amb els objectius i valors de l'empresa.Intel·ligència emocional i social.Comunicació assertiva.Treball en equip i cooperació.Flexibilitat i adaptabilitat al canvi.Planificació i orientació a l'assoliment d'objectius.Il·lusió, moltes ganes d'aprendre i motivació emprendre aquest repte!A Anthesis Lavola som l'equip activador del canvi! El nostre objectiu? Ho tenim clar! Treballem per aconseguir un món més resilient, sostenible i just. Per aconseguir-ho i activar el canvi, desenvolupem i posem en acció diversos serveis i productes pensats per a crear un impacte positiu en les persones i el seu entorn.
També tenir ben clar que per aconseguir aquest canvi hem d'apostar i impulsar el talent júnior, per aquesta raó et presentem el nostre programa de pràctiques, una oportunitat pels joves com tu per adquirir experiència pràctica i emprendre la teva carrera professional.
Uneix-te a l'equip de Natura i empresa, a la nostra oficina de Barcelona o Manlleu i ajuda'ns a assolir un repte important: Fer possible que les organitzacions siguin propietàries del seu impacte perquè puguin mitigar i adaptar-se a la crisi climàtica i fer front a la crisi derivada de la pèrdua de biodiversitat.
Com és fer pràctiques a Anthesis Lavola? Posat apunt i empren amb nosaltres el teu futur professional! T'oferim l'oportunitat de desenvolupar-te amb una formació on the job, és a dir, totalment pràctica on participaràs en projectes reals que t'introduiran al món laboral. A més, comptaràs amb el suport i formació de l'equip de Ciutat, Territori i Natura, un equip ple de talent i innovació, unes expertes i experts que t'ajudaran a aconseguir els teus objectius.
Què podràs aprendre durant les teves pràctiques? Donaràs suport en l'obtenció i anàlisi de dades per als diferents projectes de temàtica ambiental que es desenvolupin: Estratègies empresarials en matèria de natura i biodiversitat, inventaris de biodiversitat, anàlisi de riscs i dependències empresarials relacionades amb la natura.Formaràs part de l'equip redactor dels projectes, memòries tècniques o altres documents que el treball requereixi, segons el procediment i criteri de qualitat establert a l'organització.Participaràs en el procés de definició metodològica de les tasques en l'equip de Natura i Biodiversitat, ajudant a millorar el coneixement dels recursos disponibles de l'àrea.Consolidar la transferència de coneixements i integrar la metodologia i la política de l'empresa.Altres tasques derivades de les necessitats dels projectes.Què vol dir treballar a Anthesis Lavola? L'esperit d'Anthesis Lavola

#J-18808-Ljbffr


Fuente: Jobleads

Requisitos

(Vfi-218) - Coordinador/A - Centre Per La Sostenibilitat
Empresa:

Lavola


Fiscalista Senior Global Mobility (Madrid /Bcn) - O-513

En EY, tendrás la oportunidad de construir una carrera tan única como tú. Con el apoyo de un entorno global y una cultura inclusiva y tecnológica, conseguirá...


Desde Sin Nombre - Barcelona

Publicado 11 days ago

Accountant Payable

Company DescriptionESL Languages is the leading European study abroad agency. We have been organising language courses abroad throughout the world since 1996...


Desde Esl Education - Barcelona

Publicado 11 days ago

Cfo | Oz-417

Desde la división de Directivos, nos encontramos buscando un CFO/COO para una empresa tecnológica creada hace 5 años y con presencia internacional. Deberás e...


Desde Sdad Iwantic S. L. - Barcelona

Publicado 11 days ago

(Cn-705) Treasury Manager

OverviewBerry Global is looking for a Treasury Manager to join the EMEA Treasury team. The position will report to the Global Treasury Director and will be b...


Desde Berry Global - Barcelona

Publicado 11 days ago

Built at: 2024-09-28T15:23:31.235Z