Vetllador/A Amb Integració Social

Vetllador/A Amb Integració Social
Empresa:

Fundació Jesuïtes Educació


Detalles de la oferta

Jesuïtes Educació és la fundació de la Companyia de Jesús responsable del projecte educatiu i la gestió de les vuit escoles jesuïtes de Catalunya.

Tenim una missió clara: educar persones perquè visquin amb plenitud, treballin per al bé comú i comparteixin el desig de transformar-se per transformar el món. Una educació que tracta igual la vessant acadèmica de coneixements com la personal i espiritual.

Treballem des de les diferents escoles jesuïtes en un projecte educatiu compartit. El nostre objectiu: assolir una experiència educativa de màxima qualitat.

Comptem amb 2.000 educadors al servei de 14.500 persones: l'alumnat. Preparem l'alumnat per ser persones compromeses, conscients, competents i compassives.

Jesuïtes Casp, Jesuïtes El Clot, Jesuïtes Sarrià, Jesuïtes Lleida, Jesuïtes Bellvitge, Jesuïtes Poble Sec, Jesuïtes Sant Gervasi i Jesuïtes Gràcia són els 8 centres educatius que treballen en xarxa i formen Jesuïtes Educació.

**Descripció de l'oferta**:
Busquem educadors/es amb vocació i compromís per l'educació, que tinguin un projecte vital propi amb un fort component humanístic i de compromís social.

Persones referents, capaces de transmetre valors cristians, que vulguin acompanyar a l'alumnat i ajudar-los a créixer en totes les seves dimensions intel-lectual, emocional i espiritual.

Donaràs suport a totes les etapes educatives i treballant cooperativament et responsabilitzaràs de:

- Acompanyar als alumnes amb necessitats educatives especials al llarg del seu procés d'ensenyament i aprenentatge facilitant-los-hi el dia a dia.
- Afavorir la convivència a l'aula

**Requisits**:

- Cicle formatiu de grau superior d'Integració social.
- Nívell C de Català o equivalent.
- Disposar del certificat negatiu d'antecedents de naturalesa sexual.
- Conèixer i voler educar en la missió i valors de Jesuïtes Educació i de la Companyia de Jesús.
- Habituat a l'ús de les eines TIC i recursos digitals aplicats a l'aula

**Ubicació**: Barcelona (Espanya)**Jornada**: Jornada completa**Sector**: Editorial, Educació i Formació


Fuente: Whatjobs_Ppc

Requisitos

Vetllador/A Amb Integració Social
Empresa:

Fundació Jesuïtes Educació


Klantenservice Voor Online Bank In Barcelona, Spanje (Nederlands Sprekend)

Ben jij klaar om het eerste aanspreekpunt te zijn voor klanten van een van 's werelds grootste financiële dienstverleners? Ben je bereid om de cruciale schak...


Desde Blu Selection - Barcelona

Publicado a month ago

Intern: Digital Health (Ihs) - [Ori533]

Beca área Digital Health (IHS) Medtronic Ibérica S.A. - Sistemas de Información Hospitalario Medtronic Ibérica, S.A. se estableció en España en 1975 como una...


Desde Medtronic - Barcelona

Publicado a month ago

Quality Control Scientist

Kymos is hiring a Scientist in Chemical Analysis for our Quality Control department.Position Description:We offer a position in the Pharmaceutical Chemical A...


Desde *Nombre Oculto* - Barcelona

Publicado a month ago

Psy642 | Peó/Peona Especialista De Proteccions Col-Lectives

Realitzar instal·lacions de proteccions col·lectives en treballs en alçada. - Instal·lació i utilització de xarxes de seguretat (horitzontal i perimetral), l...


Desde *Nombre Oculto* - Barcelona

Publicado a month ago

Built at: 2024-10-04T17:26:57.603Z