Venedors/Ores De Botiga - Sprinter Andorra Sd930

Venedors/Ores De Botiga - Sprinter Andorra Sd930
Empresa:

Sprinter


Detalles de la oferta

Busquem venedors/es de botiga amb ganes i energia, per fer un paper súper important a l'hora de proporcionar una experiència de compra excepcional pels nostres clients/es. A Sprinter tenim moltes oportunitats de creixement, si tens motivació per afrontar aquest repte, aquesta oferta pot ser per a tu!

Què oferim?
Retribució flexible (assegurança mèdica, transport, guarderia).
Accés a Sprinter Pass de manera gratuïta per ser empleat/ada.
Staff discount.
Plans de desenvolupament personalitzat i carrera.
Formació contínua.
Retribució fixa més variable segons objectius de venda.
Horaris compatibles amb els teus estudis/vida familiar.

En el teu dia a dia:
Com a venedor/a de botiga, proporcionaràs una experiència excepcional, informada i fluida al client/a.
Mantindràs de manera constant els estàndards a la sala de vendes i magatzem treballant amb productes exclusius i a la moda.
Col-laboraràs amb el teu equip per assolir els objectius de vendes i KPIs mitjançant el coneixement de les tendències actuals, les promocions a la botiga i els processos en evolució constant de la botiga.

Què busquem?
Persones que tinguin una actitud positiva, que gaudeixin treballant de cara al públic i en un entorn de ritme àgil.
La capacitat de veure amb entusiasme un repte com una oportunitat per desenvolupar-te, fer créixer la teva carrera i aprendre noves habilitats.
Excel-lents habilitats de comunicació.
Flexibilitat per treballar en diferents torns, incloent-hi caps de setmana i dies festius, segons les necessitats de la botiga.

T'interesa? Volem conèixer-te! Si creus que aquesta oferta és per a tu, aplica avui mateix.

Sobre el grup:
Abrimos nuestro primer Sprinter en Valencia en 1995 y, desde entonces, nos hemos convertido en el espacio para quienes sentimos pasión por el deporte y la moda deportiva. Con más de 200 puntos de venta físicos y tienda online, contamos con marcas referentes como Nike, Adidas, Reebok o Fila, y con marcas propias como Up, Silver, Doone y Boriken, entre otras. Formando parte de JD Group, líder en Sports, Street & Premium Fashion, contamos con alrededor de 65.000 personas, superando las 3400 tiendas de diversas marcas en más de 30 países. ¡Te damos la oportunidad de desarrollar tu carrera en este grupo internacional en constante crecimiento! En Sprinter ofrecemos un entorno basado en la cooperación i el respecte mutu, amb un fort compromís per la diversitat i la igualtat d'oportunitats. Totes les persones seran considerades sense importar la seva identitat de gènere, orientació sexual, ètnia, religió, edat o grau de discapacitat. Els nostres processos de selecció estan basats en el model d'avaluació per competències professionals i valorem la passió, ganes d'aprendre i de créixer en un entorn internacional.

¿Te interesa? ¡Queremos conocerte! Si crees que esta oferta es para ti, aplica hoy mismo.

#J-18808-Ljbffr


Fuente: Allthetopbananas_Ppc

Requisitos

Venedors/Ores De Botiga - Sprinter Andorra Sd930
Empresa:

Sprinter


Senior Account Manager - Benelux/Nordics

Senior Account Manager - Benelux/Nordics Barcelona Barcelona, Catalonia, ES About Us We're TravelPerk, a hyper-growth SaaS platform offering companies a one-...


Desde Travelperk - Barcelona

Publicado 12 days ago

Export Customer Care Executive

The Opportunity Mission: Develop relationships with the Distributors and Subsidiaries in the order to cash process (orders, deliveries, returns, claims and b...


Desde Puig - Barcelona

Publicado 12 days ago

Indirect Pharma Sales Trainee

Home to the world's best loved and trusted hygiene, health, and nutrition brands. Our purpose defines why we exist: to protect, heal and nurture in the relen...


Desde Reckitt - Barcelona

Publicado 12 days ago

Excellence Sourcing Manager W/M/X - Permanent Contract

JOB DESCRIPTION The Sourcing Excellence Manager is responsible for: Identify how to optimize the sourcing organization in the Spain market with strategy guid...


Desde Veepee - Barcelona

Publicado 12 days ago

Built at: 2024-09-21T17:11:19.369Z