V-15 | Anunci D'Una Posició De Tècnic De Suport A La Recerca Per Al Centre De Visió Per Computador.

V-15 | Anunci D'Una Posició De Tècnic De Suport A La Recerca Per Al Centre De Visió Per Computador.
Empresa:

Universitat Autònoma de Barcelona in Worldwide


Detalles de la oferta

Detalles del empleo Así es cómo la información del empleo se alinea con tu perfil.
Turno y horario: De lunes a viernes
Ubicación: 08193 Bellaterra, Barcelona provincia
Descripción completa del empleo: Referencia: 20240904_MSIAU
Sobre el CVC:
El Centre de Visió per Computador (CVC) és un centre de recerca CERCA creat el 1995 per la Generalitat de Catalunya i la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i dedicat a la recerca en l'àmbit de la Visió per Computador i la Intel·ligència Artificial.
La Visió per Computador és un desafiament per a la ciència i la tecnologia que, per afrontar el repte, necessiten una col·laboració entre diferents àrees de recerca, com ara les ciències de la visió, l'òptica, la informàtica, la matemàtica o l'electrònica.
El CVC, des del campus de la UAB, treballa perquè el desenvolupament de la visió per computador es converteixi en un factor clau en les activitats científiques, tecnològiques i industrials del nostre país.
Sobre la plaça:
El grup de recerca MSIAU del Centre de Visió per Computador busca un/a tècnic/a de suport a la recerca per col·laborar en projectes de recerca assumint les següents tasques principals:
Recerca i desenvolupament en projectes en temes de reconstrucció 3DRecerca i desenvolupament en projectes en temes de imatge híper/multiespectralRecerca i desenvolupament en projectes en temes de imatge polarimètricaRecerca i desenvolupament en projectes de transferència a empreses en temes de visió per computadorRequisits de les persones candidates: Grau universitari en Enginyeria InformàticaIdiomes: català i castellà (nivell C1) i anglès (nivell B1).Experiència mínima demostrable d'un any en tasques similars.Busquem una persona responsable, amb facilitat d'adaptació i capacitat de treballar en equip. Amb iniciativa per resoldre problemes eficientment.Imprescindible tenir coneixements en visió per computador i gràfics per computador.Imprescindible tenir coneixements en reconstrucció 3D (NeRF, COLMAP), imatge híper/multiespectral, polarització i imatge polarimètrica.Imprescindible demostrar habilitats en Python, C, C++; Linux; Git, GitHub.Mèrits a valorar: Valorable experiència prèvia en entitats de recerca públiques catalanes.Valorable experiència en desenvolupament d'aplicacions escriptori, web i mòbil.Valorable tenir coneixement en PHP, Typescript, Javascript, SQL.Valoració de les candidatures:
Les candidatures que compleixin amb els requisits anteriors es valoraran amb els següents criteris:

Requisits de les persones candidates (70 punts)
Mèrits a valorar (total 30 punts).
Característiques del contracte:
Dedicació a temps complet (37,5 hores/setmana), de dilluns a divendres.
Categoria professional: tècnic de suport a la recerca
Retribució d'acord amb l'escala salarial del consorci i la qualificació dels candidats.
Data d'incorporació: immediata
Durada: 1 any, vinculada a l'execució del projecte.
Procés de selecció:
Les persones que hi estiguin interessades hauran de fer arribar el seu CV a través del formulari web a peu de pàgina.
Per a qualsevol dubte o incidència, podeu contactar per correu electrònic ******, indicant a l'assumpte la referència de la plaça 20240904_MSIAU.
El termini per presentar sol·licituds finalitza el 13/09/2024 a les 23:59h.
Principis OTM-R per als processos de selecció:
El CVC està compromès amb Open Transparent and Merit-based Recruitment (OTM-R) per a qualsevol candidat potencial en tots els nostres processos. L'any 2015 vam rebre el premi d'Estratègia de Recursos Humans per a Investigadors (HRS4R). A través d'un procés extens i continu, millorem les condicions i oportunitats.

#J-18808-Ljbffr

Requisitos

V-15 | Anunci D'Una Posició De Tècnic De Suport A La Recerca Per Al Centre De Visió Per Computador.
Empresa:

Universitat Autònoma de Barcelona in Worldwide


Aplica Ya Avionic Technician -

Job Description - Avionic Technician (B2) (326088)Textron Aviation has been inspiring the journey of flight for nine decades through the iconic and beloved C...


Desde Cessna Aircraft - Valencia

Publicado 11 days ago

Consultor/A Rrhh

Únete a IMAN Temporing: ¡Sé Parte de Nuestro Equipo en Valencia!Desde nuestra línea de negocio especializada en Recursos Humanos, IMAN Temporing, estamos aqu...


Desde Iman - Valencia

Publicado 10 days ago

Consultor/A Rrhh Anna (Valencia) - Xrf899

Únete a IMAN Temporing: ¡Sé Parte de Nuestro Equipo en Valencia!Desde nuestra línea de negocio especializada en Recursos Humanos, IMAN Temporing, estamos aqu...


Desde Iman Temporing Ett, S. L. - Valencia

Publicado 10 days ago

Veterinari Gandía

Veterinario Gandía playa, ValenciaActualmente requerimos de un veterinario con varios años de experiencia para clínica en Gandía playa, Valencia.Esta clínica...


Desde The Vet Office - Valencia

Publicado 10 days ago

Built at: 2024-09-28T09:10:25.939Z