(Uvc657) - Dinamitzador/A Code Club

(Uvc657) - Dinamitzador/A Code Club
Empresa:

*Nombre Oculto*


Detalles de la oferta

La Fundació Bofill impulsa els reptes de l'educació a Catalunya amb recerca, prospectiva, debats, programes i innovació. Treballem des de la independència, la cooperació, el compromís i el rigor amb una extensa xarxa de professionals i col·laboradors que pensen que el coneixement crític pot contribuir a transformar la societat i oferir una educació de qualitat per a tothom.
Les oportunitats educatives extraescolars a Catalunya no arriben a tot l'alumnat que més ho necessita, provocant un eixamplament de les desigualtats. Les diferències són encara més accentuades en la participació en activitats de caràcter tecnològic: els infants que no hi poden accedir estan perdent l'oportunitat de tenir una relació amb les tecnologies que sigui empoderadora, creativa, socialitzadora i que fomenti un ús responsable i educatiu d'aquestes. Alhora, el desconeixement tecnològic i la manca de referents educatius de confiança fomenten la perpetuació de rols i biaixos que influeixen en les oportunitats i trajectòries educatives i vitals dels infants.
Cal oferir propostes innovadores per promoure l'equitat digital com a estratègia de transformació socioeducativa. Amb aquesta missió, la Fundació Bofill impulsa Code Club: un projecte pilot de promoció del pensament computacional creatiu en horari extraescolar dirigit a infants d'entorns vulnerables en què participaran municipis i escoles d'arreu de Catalunya.
Les persones dinamitzadores seran les responsables de dur a terme la intervenció socioeducativa amb els infants en espais de tarda, acompanyar el voluntariat i expandir la cultura i valors del projecte al territori.
T'apassiona ajudar els infants a descobrir i desenvolupar noves habilitats? Penses que en la societat actual és important tenir competències digitals per no ser un mer consumidor i treure tot el profit de les noves tecnologies? Creus que tots els infants haurien de tenir les mateixes oportunitats educatives dins i fora de l'escola? Si has respost afirmativament a les preguntes anteriors, aquesta oportunitat és per a tu: Vine a formar part de l'equip de dinamitzadors i dinamitzadores de Code Club!
Quines seran les teves funcions?Dinamitzaràs les sessions, dissenyades perquè els infants desenvolupin el pensament computacional i el seu potencial creatiu mitjançant llenguatges de programació.Acompanyaràs el grup d'infants i vetllaràs perquè hi hagi un bon clima d'aprenentatge i diversió, fomentant-ne la motivació i el treball col·laboratiu.Prepararàs les sessions utilitzant el programa d'activitats i els materials que et proporcionarem, organitzant els recursos i fent les adaptacions que siguin necessàries en cada cas.Acompanyaràs les persones voluntàries dels teus Code Club per garantir una intervenció de qualitat, donant suport al seu aprenentatge, creixement i bona experiència.Seràs la persona referent dels Code Club per als infants, les famílies, l'escola i la comunitat del municipi on s'ubiquin.Dinamitzaràs accions de difusió, creació de xarxa i incidència local del programa.Registraràs i faràs seguiment del funcionament del programa, identificant els punts forts i els aspectes a millorar i reportant-ho al teu responsable.Perfil i competènciesGraduats o estudiants de grau de magisteri, pedagogia o educació social, o bé titulats en CFGS en integració social o dinamització sociocultural. També perfils tecnològics amb vocació pel sector educatiu.Domini d'eines ofimàtiques i facilitat per aprendre i moure's en entorns digitals. Es tindrà en compte el coneixement de programació amb Scratch o eines similars aplicades a l'educació.Experiència mínima de 2 anys de treball amb infants, valorant que sigui dinamitzant espais de lleure educatiu, especialment si incorporen noves tecnologies.Curiositat i compromís per aprendre sobre com les tecnologies creatives poden empoderar els infants.Habilitats d'empatia, comunicatives i relacionals, especialment en la interacció amb infància de 9 a 12 anys.Assertivitat i habilitat per a comunicar-se amb persones diverses, fer xarxa i involucrar els agents de la comunitat.Domini del català i castellà, oral i escrit.Disponibilitat de tardes i proximitat geogràfica als centres educatius i espais participants en el programa.Es valorarà disposar de vehicle propi.OferimSer membre d'una institució capdavantera en la recerca, el debat i la innovació educativa.Contribuir a l'impuls d'un projecte transformador de les desigualtats educatives i digitals.Aprenentatge intensiu a través d'una capacitació específica.
#J-18808-Ljbffr


Fuente: Jobleads

Requisitos

(Uvc657) - Dinamitzador/A Code Club
Empresa:

*Nombre Oculto*


Monitor/A - Kids Club

**Descripción posición**: - **Funciones y responsabilidades**: - Mantenimiento de los juguetes y los equipos limpios. - Protección de los niños. - Desarrol...


Desde Pga Catalunya Golf And Wellness - Burgos

Publicado a month ago

Formadores/As Tecnológicos/As Presenciales

**Empresa** MAINFOR SOLUCIONES TECNOLÓGICAS Y FORMACIÓN, **Descripción de la empresa** Grupo Mainjobs ofrece servicios de formación y desarrollo tecnológico...


Desde Mainfor Soluciones Tecnológicas Y Formación, - Burgos

Publicado a month ago

Gestor Contratos (S)

Asegurar que las especificaciones del pedido se respetan El gestor de contratos debe coordinar los distintos departamentos internos en la vida de proyecto, ...


Desde Teciman - Burgos

Publicado a month ago

Educador/A De Robòtica Educativa

A Innova't Educació, empresa dedicada a serveis educatius especialitzada en noves tecnologies aplicades a l'educació, busquem persones de l'àmbit educatiu, s...


Desde Innova'T Serveis Educatius Sl - Burgos

Publicado a month ago

Built at: 2024-09-19T14:48:27.230Z