Treballador/A Social Sar Gironès

Detalles de la oferta

Per el Servei d'Acolliment i Recuperació per a dones que pareixen volencia masclista i per als seus fills i filles del Gironès, busquem un/a Treballador/a Social per a cobrir una excedència de 3 mesos, amb possibilitat de continuitat.
Realitzarà les següents funcions: Avaluar l'impacte de la violència en els diferents aspectes socials de la dona i acompanyar-la en la presa de decisions i en el procés de resolució dels aspectes que s'hagin acordat.
Elaborar, d'acord amb la dona, l'àmbit social del pla de treball individual i fer-ne el seguiment Facilitar la informació i acompanyar, si s'escau, als recursos de la xarxa integral.
Establir els contactes i les coordinacions necessàries amb la xarxa integral del territori.
Pensem en una professional compromesa i orientada en la millora de la qualitat de vida de les persones.
Que disposi de bones habilitats socials i de comunicació i d'empatia vers els altres, amb competències del treball en equip, pro activitat, flexibilitat i gestió de conflictes.
S'ofereix: Jornada: 35 hores setmanals de dilluns a divendres.
Horari: De dilluns a divendres de 8:30h - 15:30h.
Contracte: Temporal, incorporació immediata.
Contracte fins 31 desembre de 2024, possibilitat de continuitat.
Salari: Segons conveni d'acció social (1907€ bruts mes x 14 pagues) Formació: Licenciat/da o Graduat/da en Treball Social.
Imprescindible formació específica en violència masclista i perspectiva de gènere.
Experiència: És imprescindible disposar d'experiència prèvia en un lloc de treball similar, específicament en el l'àmbit de la violència masclista.
Perfil Competencial: Pensem en un/a professional compromès/a i orientat/da en la millora de la qualitat de vida de les persones.
Que disposi de bones habilitats socials i d'empatia vers els/les altres, amb competències del treball en equip, pro activitat, flexibilitat i gestió de dificultats Altres: -Domini del Paquet Office i eines tecnològiques de gestió.
-Domini del Català i Castellà.
T'interessa participar en la selecció per aquesta posició?
Per a inscriure't i adjuntar el teu Currículum vitae clica el botó de la part dreta de la pantalla "Inscriu-te manualment"


Fuente: Talent_Ppc

Requisitos

Professional De L'Àmbit Social - Crei - Tordera

PROFESSIONAL DE L'ÀMBIT SOCIAL Per a un CREI ubicat a Tordera, de Fundació Resilis Funcions a desenvolupar: Intervenir com agent educatiu a nivell individual...


Desde Treballa A Plataforma Educativa - Burgos

Publicado 21 days ago

Especialista De Medio Ambiente

La misión de su puesto es impulsar, coordinar y priorizar los procesos y proyectos de Seguridad, Salud Ocupacional y Medio Ambiente de la planta, garantizand...


Desde Ecolab - Burgos

Publicado 20 days ago

23406 - Tècnic/A De Laboratori De Microbiologia

Laboratori que ofereix servei d'anàlisis i assessorament en el sector agroalimentari i ambiental necessita incorporar un tècnic/a de laboratori de microbiolo...


Desde Servei Municipal D'Ocupació - Burgos

Publicado 20 days ago

(H/M) Veterinario/A

**Descripción**: Nuestra actividad ha evolucionado dentro del sector agroalimentario formando parte del GRUPO AGROALIMENTARIO CÁRNICO con una integración ver...


Desde Friselva - Burgos

Publicado 20 days ago

Built at: 2024-10-22T14:59:20.445Z