Treballador/A Familiar Per Crel El Roser A Reus (Tarragona)

Treballador/A Familiar Per Crel El Roser A Reus (Tarragona)
Empresa:

Suara Cooperativa


Detalles de la oferta

Volem incorporar treballador/a social per CREL El Roser, és un centre residencial d' estada limitada que atén a personas en situació de vulnerabilitat i/o exclusió social en l'àmbit de sensellar de la ciutat de Reus.
Funcions del rol: Donar suport a les tasques del tècnic/a integrador/a social de tarda i nit.
Mantenir les instal.lacions ordenades i netes.
Vetllar per un correcte acompliment de les activitats i els horaris, així com per l'adequada convivència i respecte a les persones i instal.lacions.
Ajudar a l'assoliment dels hàbits bàsics d'higiene, alimentació, salut, ordre i estudi/treball, així com les habilitats socials.
Facilitar els hàbits d'autonomia personal i social que permetin a les persones ateses obtenir una bona socialització i autonomia.
Vetllar pel correcte estat dels animals i les instal.lacions del servei de Guarda d'animal de companyia.
Què necessites?
CFGM d'atenció sociosanitària en persones en situació de dependència Acredita't i titulació homologada Valorable experiència en el tercer sector social Capacitat de treball en equip, d'organització i habilitats comunicatives Què t'oferim?
Jornada: 10,5 hores setmanals Horari:  dissabte i diumenge de 17h a 22h + la reunió d'equip mensual Salari: 5.702€ bruts anuals Data incorporació: 19/10/2024 Durada: 6 meoss amb possibilitats de continuitat Treball en equip, bon ambient de treball i formació continuada De què gaudiràs?
Programa BENESTARUM ??


Fuente: Talent_Dynamic-Ppc

Requisitos

Treballador/A Familiar Per Crel El Roser A Reus (Tarragona)
Empresa:

Suara Cooperativa


Empresa Para Lacar Muebles Del Dormitorio

Necesito un servicio de Lacar muebles con las siguientes características:Tipo de mobiliario para lacar o pintar Muebles del dormitorioNúmero de objetos o mob...


Desde Cronoshare.Com - Barcelona

Publicado 24 days ago

Técnico/A Contable Y Fiscal - Pkn841

Responsabilidades:Elaboración de los estados financieros del grupo.Elaboración de la contabilidad mensual.Elaboración y supervisión de las declaraciones fisc...


Desde Hihired Recruitment - Barcelona

Publicado 24 days ago

Tècnic Comptable | Ejq-306

Description: Per empresa ubicada a Manresa estem cercant un/a tècnic comptable que ha de realitzar les següents tasques:Control tresoreria, previsions de cob...


Desde *Nombre Oculto* - Barcelona

Publicado 24 days ago

Auditor Externo (Barcelona) | Q800

Desde Walters People estamos en busqueda de 3 perfiles AUDITORES EXTERNOS junior, middle y senior para incorporarse en una firma reconocida a nivel mundial. ...


Desde Walters People - Barcelona

Publicado 24 days ago

Built at: 2024-10-02T17:43:06.229Z