Treballador/A Familiar De Matins Per A Sad Barcelona (Codi Z3-38-20)

Treballador/A Familiar De Matins Per A Sad Barcelona (Codi Z3-38-20)
Empresa:

Suara Cooperativa


Detalles de la oferta

Suara som una empresa cooperativa d'iniciativa social i sense ànim de lucre, amb 40 anys d'experiència en l'atenció a les persones, amb 5.000 professionals.
Desenvolupem la nostra activitat en els àmbits de serveis socials, atenció a la dependència, infància i famílies, benestar i salut, gent gran, educació i formació, i ocupació i treball, entre d'altres.
Si t'agrada treballar en l'àmbit de les cures, al Servei d'Atenció a Domicili de Barcelona et necessitem!!!!
Funcions del rol: Higienes.
Mobilitzacions.
Preparació d'àpats.
Preparació de medicació.
Acompanyament en les habilitats de la vida diària.
Acompanyaments mèdics.
Què necessites?
CFGM d'atenció sociosanitària en persones en situació de dependència Acredita't i titulació homologada Valorable experiència de sis mesos en el tercer sector social Capacitat de treball en equip, d'organització i habilitats comunicatives Què t'oferim?
Jornada: 33 hores setmanals Cobertura de suplències Servei: SAD Barcelona Horari: de dilluns a divendres de 8h a 15h Salari: 15.794€ bruts anuals, segons conveni d'atenció domiciliària Data incorporació: setembre 2024 De què gaudiràs?
Programa BENESTARUM: destinat a l'acompanyament emocional i físic de les persones treballadores (psicologia, fisioteràpia, nutrició, etc.)
Pla de Retribució Flexible Suara Club de Benefits: descomptes corporatius  Formació contínua Plans de Carrera i promoció interna Ambient de treball col·laboratiu?? Cultura innovadora, propera, participativa i socialment responsable.


Fuente: Talent_Ppc

Requisitos

Treballador/A Familiar De Matins Per A Sad Barcelona (Codi Z3-38-20)
Empresa:

Suara Cooperativa


Lavaplatos - Jornada Parcial (Palma De Mallorca)

VICIO es una compañía de restauración con sede en Barcelona y con presencia en las principales ciudades de España. Nacimos dispuestos a aportar el máximo val...


Desde Vicio - Barcelona

Publicado 12 days ago

Coristanco. 4 Horas Semanais Para Tarefas De Limpeza No Fogar.

Precisase persoa para tarefas de limpeza no fogar. 2 veces a semana, 2 horas por servizo. horario indiferente. soldo según convenio . Imprescindible document...


Desde Domestiko.Com - Barcelona

Publicado 12 days ago

Peluquero/A

Buscamos un ayudante de peluquería para que nos ayude por las tarde y sábados a la mañan y que tenga ganas de aprender y por supuesto crecer como profesional...


Desde Domestiko.Com - Barcelona

Publicado 12 days ago

Cerrajero Para Apertura De Puertas En Piso

Necesito un servicio de Cerrajero con las siguientes características:¿Qué servicio de cerrajería se necesita? Apertura de puertas¿Qué tipo de puerta es? Puer...


Desde Cronoshare.Com - Barcelona

Publicado 13 days ago

Built at: 2024-09-22T07:32:26.951Z