Teleoperador/A Per Al Servei De Teleassistència A Barcelona

Teleoperador/A Per Al Servei De Teleassistència A Barcelona
Empresa:

Suara Cooperativa


Detalles de la oferta

El Servei de Teleassistència de UTE ASISPA-SUARA ofereix atenció immediata les 24 hores del dia, a través d'un sistema tecnològic que connecta a les persones usuàries amb una Central d'Atenció des del qual s'atenen les necessitats sorgides en el domicili.
A la UTE ASISPA-SUARA busquem un/a Teleoperador/a per al nostre Servei de Teleassistència ubicat a Barcelona.
Missió: Atendre i gestionar les comunicacions del servei de Teleassistència, amb la finalitat de donar resposta a les necessitats i demandes de les persones usuàries.
Funcions del rol: Realitzar l'atenció de trucades telefòniques i resta de comunicacions mantingudes amb la persona usuària i/o les persones del seu entorn soci-familiar per a donar resposta a les seves necessitats i demandes, dins de les competències pròpies del servei i amb respecte a la normativa i les bones pràctiques professionals.
Afrontar les situacions d'emergència que es produeixin tant en trucades entrants com en les emeses, aplicant els protocols d'actuació i emprant habilitats psicosocials per a poder realitzar la intervenció o assignació de recursos necessaris.
Realitzar seguiment de l'acció aplicada i de la situació de l'usuari.
Seguiment i control del benestar de les persones usuàries a través de crides periòdiques de verificació.
Fer el treball administratiu i documental de la informació relativa a les diferents intervencions, tant ordinàries com extraordinàries.
Mantenir actualitzada la informació en els expedients de les persones usuàries Registre i documentació d'incidències en el sistema de gestió corresponent.
Què necessites?
Formació Tècnic/a en Emergències Sanitàries o Tècnic/a en Atenció a les Persones en Situació de Dependència.
Certificat de Professionalitat en Gestió de Trucades de Teleassistència.
Valorable Català Nivell C1 Experiència mínima 6 mesos en atenció telefònica o en el sector de teleassistència Coneixements bàsics d'informàtica i maneig d'aplicacions de gestió Capacitat per a manejar situacions d'estrès i actuar amb rapidesa en casos d'emergència Què t'oferim?
Jornada laboral de 1750 hores/any amb torns rotatius Lloc vacant estable  Horari: de dilluns a diumenge (rotatius) setmana curta i setmana llarga.
Matins: 7 h a 15?h, Tardes 15 h a 23?h i Nits 23 h a 7?h.(Aproximadament) Salari: 17025,12 euros bruts anuals.
Data incorporació: immediata


Fuente: Talent_Dynamic-Ppc

Requisitos

Teleoperador/A Per Al Servei De Teleassistència A Barcelona
Empresa:

Suara Cooperativa


Cuidador A Tiempo Parcial

Buscamos a un cuidador/a a tiempo parcial durante el día, auxiliar socio sanitario o de enfermería, español o con permiso de residencia y papeles en regla, c...


Desde Domestiko.Com - Barcelona

Publicado 23 days ago

Recepcionista

Empresa del sector de electricidad, busca incorporar a un/a recepcionista para sus oficinas situadas en Barcelona, y realizar las siguientes tareas: Atenció...


Desde Domestiko.Com - Barcelona

Publicado 23 days ago

Busco Cuidadora Interna Para Cuidar Una Familia Con Niños

Hola !!! Busco una cuidadora interna para trabajar con una familia con niños. Reside en Barcelona . Indispensable que tengas los papeles regulados para poder...


Desde Domestiko.Com - Barcelona

Publicado 23 days ago

Jornada De Selección Mozo/A De Almacén 16 De Septiembre De 9-17:00H Hotel Granollers

En Mango inspiramos y unimos mediante nuestra pasión por el estilo y la cultura. Estamos en más de 115 países y nuestra presencia online se extiende a más de...


Desde Mango - Barcelona

Publicado 23 days ago

Built at: 2024-10-02T15:42:21.304Z