Teleoperador/A Per Al Servei De Teleassistència A Barcelona

Teleoperador/A Per Al Servei De Teleassistència A Barcelona
Empresa:

Suara Cooperativa


Detalles de la oferta

El Servei de Teleassistència de UTE ASISPA-SUARA ofereix atenció immediata les 24 hores del dia, a través d'un sistema tecnològic que connecta a les persones usuàries amb una Central d'Atenció des del qual s'atenen les necessitats sorgides en el domicili.

A la UTE ASISPA-SUARA busquem un/a Teleoperador/a per al nostre Servei de Teleassistència ubicat a Barcelona.

Missió: Atendre i gestionar les comunicacions del servei de Teleassistència, amb la finalitat de donar resposta a les necessitats i demandes de les persones usuàries.

Funcions del rol: Realitzar l'atenció de trucades telefòniques i resta de comunicacions mantingudes amb la persona usuària i/o les persones del seu entorn soci-familiar per a donar resposta a les seves necessitats i demandes, dins de les competències pròpies del servei i amb respecte a la normativa i les bones pràctiques professionals.

Afrontar les situacions d'emergència que es produeixin tant en trucades entrants com en les emeses, aplicant els protocols d'actuació i emprant habilitats psicosocials per a poder realitzar la intervenció o assignació de recursos necessaris.

Realitzar seguiment de l'acció aplicada i de la situació de l'usuari.

Seguiment i control del benestar de les persones usuàries a través de crides periòdiques de verificació.

Fer el treball administratiu i documental de la informació relativa a les diferents intervencions, tant ordinàries com extraordinàries.

Mantenir actualitzada la informació en els expedients de les persones usuàries Registre i documentació d'incidències en el sistema de gestió corresponent.

Què necessites? Formació Tècnic/a en Emergències Sanitàries o Tècnic/a en Atenció a les Persones en Situació de Dependència.

Certificat de Professionalitat en Gestió de Trucades de Teleassistència.

Valorable Català Nivell C1 Experiència mínima 6 mesos en atenció telefònica o en el sector de teleassistència Coneixements bàsics d'informàtica i maneig d'aplicacions de gestió Capacitat per a manejar situacions d'estrès i actuar amb rapidesa en casos d'emergència Què t'oferim? Jornada laboral de 1750 hores/any amb torns rotatius Lloc vacant estable Horari: de dilluns a diumenge (rotatius) setmana curta i setmana llarga.

Matins: 7 h a 15 h, Tardes 15 h a 23 h i Nits 23 h a 7 h.

(Aproximadament) Salari: 17025,12 euros bruts anuals.

Data incorporació: immediata


Fuente: Allthetopbananas_Ppc

Requisitos

Teleoperador/A Per Al Servei De Teleassistència A Barcelona
Empresa:

Suara Cooperativa


Tt17 Flight Attendant / Cabin Crew / No Experience Needed

Live the cabin crew life!Join our team as Emirates cabin crew and see the world as you work. This is your opportunity to be part of the world's largest inter...


Desde Emirates - Madrid

Publicado 23 days ago

Leticia Busca Canguro O Niñera - Trabajo De Niñera En Madrid

Me llamo Leticia. Tenemos 2 hijos (2 nias, 4 y 6 aos). Buscamos cuidadora inglesa, nativa, para que fomente el aprendizaje del ingls. No dudes en ponerte en ...


Desde Sitly - Madrid

Publicado 23 days ago

Luis Miguel Busca Canguro O Niñera - Trabajo De Niñera En Villa Del Prado

Alex es tranquilo,muy responsable y de trato muy facil. Cero conflictos y problemas. Le gusta hablar con adultos, es ms maduro de lo que corresponde a su eda...


Desde Sitly - Madrid

Publicado 23 days ago

Hunar Busca Canguro O Niñera - Trabajo De Niñera En Madrid

Somos una familia de 3 con nuestro beb de un mes y buscamos canguro para ocasiones concretas


Desde Sitly - Madrid

Publicado 23 days ago

Built at: 2024-10-02T03:42:53.202Z