Técnico/A Proyecto Social Emppersona

Técnico/A Proyecto Social Emppersona
Empresa:

Pimec Jobs


Detalles de la oferta

Descripció La Fundació PIMEC treballa per fomentar uns valors i una cultura empresarial renovada i compromesa amb l'entorn, sensibilitzant, promovent i acompanyant la micro, petita i mitjana empresa i les persones autònomes, per tal que incloguin aspectes socials i de compromís en la responsabilitat social com a factor de competitivitat dins la seva dinàmica empresarial.
En aquest sentit, treballem per enfortir la imatge social de l'empresariat com a generador d'ocupació i motor de creixement econòmic i de millora social.
La Fundació PIMEC requereix incorporar un/a: Tècnic/a projecte social Emppersona (Junior) , per a les seves oficines de Barcelona.
¿Quines seran les teves responsabilitats?
S'ofereix la possibilitat de formar part d'un equip consolidat i en creixement en un projecte social de més de 14 anys de duració.
S'encarregarà de donar recolzament a l'equip del projecte Emppersona en temes tècnics i administratius, posant especial focus en accions de reporting, automatització i digitalització de processos.
La seva funció principal serà la de portar el back office de l'equip d'Emppersona, i participar també, en funció de la seva experiència, en tasques de recolzament a l'equip en accions d'atenció amb beneficiaris tant de la part d'auto ocupació com de reflotament o concurs d'empreses realitzant les següents tasques: Administració de les bústies i canals d'entrada principals dels beneficiaris del programa.
Responsable del reporting i control de l'activitat de l'Emppersona i incorpora.
Suport en la realització d'informes i memòries de projectes de la Fundació.
Recerca i organització de la informació, elaboració de documents.
Recollir informació sobre recursos (subvencions, ajuts, finançament...).
Seguiment del llançament i anàlisis d'enquestes de l'activitat de la Fundació.
Suport a l'equip tècnic d'incorpora en les tasques d'organització de jornades o amb els diferents stakeholders.
Atenció a beneficiaris dels programes Incorpora i Emppersona Acollida i pre-diagnosi: Atenció personalitzada als usuaris (entrevista per identificar les expectatives, la demanda i la trajectòria professional dels usuaris, conèixer les expectatives, donar informació del servei i de la metodologia de treball, etc.)
Suport en la definició del pla general d'acció personal en base a objectius i assignació de mentor/a de la xarxa de voluntariat.
Gestionar les accions de recolzament amb els diferents recursos de la xarxa o experts i fer el seguiment amb persona mentora i beneficiària.
Gestionar la comunicació i facilitar l'accés als diferents recursos formatius i de mentoria als beneficiaris del programa.
Accions de suport a la gestió de la Xarxa de Voluntariat : Seguiment i supervisió de la col·laboració del voluntariat en els casos assignats.
Gestió operativa de la intranet de voluntariat.
Comunicació, notificacions i gestió administrativa de l'alta, baixes, enquestes de satisfacció de la xarxa de voluntariat.
Accions de suport a tasques formatives: Gestió de materials en coordinació amb els docents.
Reserva de sales o enllaç per cursos online.
Gestió registre participants i notificació del curs.
Suport en la comunicació i difusió de l'equip de la Fundació:  Això inclou gestionar la difusió de la guia microcat a Catalunya en col·laboració amb delegacions de PIMEC, i la difusió d'eines i acords sobre salut mental a empresaris a Barcelona.
Preparació de notícies i articles per a mitjans interns i externs, així com de material relacionat.
Suport en l'organització i assistència a esdeveniments com jornades.
¿Quines habilitats i coneixements són necessàris per aquesta posició?
Formació en ADE, Administració i Direcció d'Empreses preferiblement, o en psicologia del treball, Relacions Laborals o ciències del treball.
Formació complementària en gestió de projectes, creixement personal, tecnologies de la informació, etc.
Idiomes: Català i Castellà bilingües.
Coneixements avançats del paquet office i altres eines informàtiques de gestió.
Habilitats per l'automatització de processos.
Capacitat d'anàlisi d'estats financers, comptabilitat de costos, avaluació de plans de negoci i gestió eficient de bases de dades per a la elaboració d'informes detallats.
Experiència: Preferiblement 1 o 2 anys d'experiència professional en gestió de projectes similars, acompanyament a persones, gestió de documentació, informació, assessorament i orientació.
És requereix una persona amb bones habilitats de comunicació escrita i oral, organitzada, responsable, amb capacitat d'innovació i escolta activa.
Es valorarà positivament l'orientació a objectius i la motivació pel desenvolupament continu.
Imprescindible saber treballar en equip, tenir bones habilitats de relació interpersonal i de resolució de conflictes   ¿Quins beneficis t'aportem?
Contracte indefinit Jornada completa: dll-dj.horari flexible d'entrada de 8h a 9:30h i de sortida de 17h a 18.30h i div horari flexible d'entrada de 8h a 9:30h i de sortida 14h o 15:30.
1 dia teletreball *Com a empresa inclusiva, PIMEC està compromesa amb la diversitat i valora totes les sol·licituds sense discriminació.


Fuente: Talent_Ppc

Requisitos

Técnico/A Proyecto Social Emppersona
Empresa:

Pimec Jobs


R&D Microbiology Specialist

The OpportunityEnsure the safety of cosmetic products through the microbiological risk assessment and generating specifications. Manage and review microbiolo...


Desde Puig - Barcelona

Publicado a month ago

Speed Dating: Entrevistes Ràpides Per Operari/A Amb Electricitat I Sector Cartró

Speed dating: entrevistes ràpides per Operari/a amb electricitat i sector cartró Número d'oferta362019 Publicat - Modificat31/05/2024 - 31/05/2024 Localitzac...


Desde Viladecans - Barcelona

Publicado a month ago

Cuiner De Col·Lectivitats

Preparar, cuinar i presentar plats d'alta qualitat segons les receptes establertes.Gestionar la preparació dels ingredients i assegurar-se que siguin frescos...


Desde Oficina De Treball Del Soc - Barcelona

Publicado a month ago

Psicòleg/A, Treballador/A Social I Pedagog/A Centre D'Acolliment

Descripción La missió principal de la persona de l'Equip Tècnic és realitzar l'exploració diagnòstica de la realitat educativa de l'infant/adolescent en les ...


Desde Fundación Tomillo - Barcelona

Publicado a month ago

Built at: 2024-07-01T20:21:39.378Z