Tècnic/A Recursos Humans Residència Gent Gran

Tècnic/A Recursos Humans Residència Gent Gran
Empresa:

Sumar


Detalles de la oferta

Per la Residència de Gent Gran de La Pobla de Segur, busquem un/a Tècnic/a de Recursos Humans La persona seleccionada, en col-laboració amb la Direcció Assistencial de la Residència, es responsabilitzarà de la gestió dels RRHH de la Residència d'acord a les directrius i polítiques establertes per SUMAR,.

La persona seleccionada, realitzarà, entre d'altres funcions:

- Vetllar per la correcte dotació dels diferents torns de treball, gestionant les cobertures derivades de les incidències del personal.
- Gestionar i portar el control dels calendaris dels/les professionals, gestionar les vacances, permisos i altres incidències.
- Acollida nou personal, gestionar el procés d'acollida del nou personal (coordinació company/a que el formarà, entrega roba de treball i EPI's, signatura del contracte de treball, explicació de les pautes inicials i entrega dels tutorials corresponents a formació PRL, portal del professional, entrega de claus i taquilla, etc).
- Comunicar al seu responsable immediat les incidències o anomalies observades en el desenvolupament de la seva tasca, resoldre les que se li deleguin.
- Realitzarà la resolució de consultes i dubtes en matèria laboral.
- Comunicarà a l'área de gestió de persones les altes, baixes i modificacions dels contractes de professionals de la residència.

**S'ofereix**:
**Jornada**: 40h setmanals de dilluns a divendres.

**Horari**: De 9h-17h, a concretar

**Contracte**: Indefinit

**Salari**: A convenir

**Formació**: Llicenciatura o Diplomatura universitària. Valorable en àmbit social.

**Perfil Competencial**: Pensem en un/a professional habituat al treball en equip, metòdic/a i amb habilitats organitzatives per planificar i prioritzar les tasques a realitzar aixi com orientació i coordinació amb el client intern.

**Altres**:

- Domini del Paquet Office i eines tecnològiques de gestió.
- Domini del Català i Castellà.

**T'interessa participar en la selecció per aquesta posició?**

Per a inscriure't i adjuntar el teu Currículum vitae clica el botó de la part dreta de la pantalla **"Inscriu-te manualment"


Fuente: Whatjobs_Ppc

Requisitos

Tècnic/A Recursos Humans Residència Gent Gran
Empresa:

Sumar


Tècnic/A D'Intervenció Socioeducativa En El Centre Obert D'Infància Substitució

Tècnic/a d'intervenció socioeducativa en el Centre Obert d'InfànciaEs convoca plaça tècnic/a d'intervenció socioeducativa (substitució per malaltia) per a de...


Desde Fundació Marianao - Lleida

Publicado 13 days ago

Consultor/A Selecció Rrhh | Imm808

Qui som?Marlex som una consultora de Recursos Humans amb més de 27 anys d'experiència en la selecció i gestió de talent per a les organitzacions. El nostre p...


Desde Marlex - Lleida

Publicado 12 days ago

X-95 - Treballador/A De La Llar (Intern/A) - 14503

TREBALLADOR/A DE LA LLAR (intern/a)Requisits:Formació i/o coneixements d'atenció personal: curs d'atenció a domicilis, auxiliar de geriatria, auxiliar d'infe...


Desde Oficina De Treball Del Soc - Lleida

Publicado 10 days ago

Director/A Comercial Y Rrhh

Funciones y tareas: Reportando directamente a Gerencia, se encargará de implantar plan comercial, asumiendo la gestión y relación directa con clientes, prove...


Desde Empresa Líder - Lleida

Publicado 21 days ago

Built at: 2024-09-30T04:40:01.760Z