Tècnic/A Fitness I Activitats Dirigides La Piscina De La Selva

Tècnic/A Fitness I Activitats Dirigides La Piscina De La Selva
Empresa:

Sportgest


Lugar:

Girona

Detalles de la oferta

Coneixes algú a qui li pugui interessar?
Tècnic/a Fitness i Activitats Dirigides La Piscina de la SelvaDescripció de l'ofertaTècnic/a Fitness i Activitats Dirigides La Piscina de la Selva a Santa Coloma de Farners (Girona)
Necessitem incorporar un/a tècnic/a de fitness i activitats dirigides al nostre equip. Pensem en un/a professional del sector que ja tingui certa experiència, que vulgui concentrar la seva jornada en un centre esportiu on és valorat/da i que li ofereix estabilitat i oportunitats de creixement professional. Formació continuada a càrrec de l'empresa amb AEFA - Les Mills (Body Pump, Body Combat, Dance, Body Balance, Aquadynamic, etc...).
Funcions i requisits de la vacantRealitzar sessions d'activitats dirigidesAssessorar als usuaris de la sala de fitnessPossibilitat de fer entrenaments personalsImprescindible titulació habilitant per a l'exercici professional i inscripció al ROPEC.
Condicions que ofereix l'empresaPerspectiva de la feina: Previsió d'incorporació a convenir. Salari fixe segons conveni de treball del sector més variable en funció de les sessions efectivament realitzades d'AADD.
Altres dades a destacar: Contracte indefinit i amb estabilitat. Contracte de mitja jornada, amb possibilitats reals d'augmentar la dedicació en funció de la disponibilitat horària i de la polivalència professional.
Requisits mínimsGrau amb titulació Ciències de l'Activitat Física i de l'EsportCicles Formatius de Grau Superior amb titulació Animació d'activitats físiques i esportivesLlicenciat amb titulació Ciències de l'Activitat Física i de l'EsportCicles Formatius de Grau Superior amb titulació Activitats físiques i esportivesCertificats Professionals amb titulació Condicionament físic en sala d'entrenament polivalent (AFDA0210)Pensem en un/a professional del sector que ja tingui certa experiència en realitzar sessions d'activitats dirigides.
Nivell d'experiènciaSportGest Associació Esportiva és una organització que té per objectius el foment, el desenvolupament i la pràctica continuada de l'activitat física i esportiva. SportGest gestiona equipaments esportius, col·laborant amb administracions i altres entitats privades per tal d'impulsar la plena utilització de les instal·lacions esportives, facilitant i potenciant la pràctica esportiva amb la finalitat d'assolir una millor qualitat de vida i més benestar social.

#J-18808-Ljbffr


Fuente: Jobleads

Requisitos

Tècnic/A Fitness I Activitats Dirigides La Piscina De La Selva
Empresa:

Sportgest


Lugar:

Girona

Adiestrador De Perros Para Pastor Alemán

Necesito un servicio de Adiestrador Canino con las siguientes características: ¿Para cuántos perros lo necesitas? 2 ¿Qué edad(es) tiene(n)? Joven (de 1 a 2 a...


Desde Cronoshare.Com - Girona

Publicado 24 days ago

Ingeniero De Procesos

En BESIDE apostamos por el mejor talento dentro del sector tecnológico. Contamos con una unidad de Selección Especializada en perfiles de Ingeniería para inc...


Desde Beside Talent - Girona

Publicado 23 days ago

Monitor/A De Transport Escolar

Si és té titulació millor Vetllar per la seguretat dels nens que són usuaris de transport escolar


Desde Transport Electrics Interurbans S.A. - Girona

Publicado 23 days ago

Instructor/A Yoga / Pilates

ZeroXcuses, el epicentro del desafío físico y mental, te da la oportunidad de unirte a nuestro equipo rebelde. Desde el 4 de septiembre, hemos lanzado nuestr...


Desde Zeroxcuses - Girona

Publicado 23 days ago

Built at: 2024-10-03T10:13:45.328Z