Tècnic/A En Manteniment

Detalles de la oferta

Operari/ària del departament de manteniment
Descripció de l'oferta TÈCNIC/A EN MANTENIMENT a Província GironaA Segurifoc cerquem una persona proactiva i responsable per incorporar-lo com a TÈCNIC/A EN MANTENIMENT DE SISTEMES DE PROTECCIÓ CONTRA INCENDIS.
Funcions i requisits de la vacantEmpresa especialitzada en equips de protecció industrial i d'extinció d'incendis cerca un TÈCNIC EN MANTENIMENT DE SISTEMES DE PROTECCIÓ CONTRA INCENDIS.
El candidat/a escollit realitzarà tasques de manteniment preventiu i correctiu d'equips i instal·lacions contra incendis, pot realitzar tasques d'ajudant en instal·lacions (cablejat, connexió d'elements etc.). Després d'un període d'aprenentatge, executarà tasques de manteniment en solitari reportant directament al cap de manteniment.
El perfil buscat és una persona treballadora, dinàmica, amb bona comunicació, capacitat de tractar amb client final i de confiança. També valorarem que tingui ambició i ganes d'aprendre en una empresa en creixement que ofereix estabilitat i una projecció professional ràpida.
REQUERIMENTSIndispensable residir a la província de Girona i disposar de permís de conduir.
CONDICIONSContracte indefinit.Condicions salarials a convenir segons experiència aportada.Horari de dilluns a dijous de 7.30 a 13.00 i de 14.15 a 17.00h i divendres de 7.30 a 14.30.S'abonen dietes i hores extres apart en cas de realitzar-se.Condicions que ofereix l'empresaDilluns a dijous de 7.30 a 13.00 i de 14.15 a 17.00h i divendres de 7.30 a 14.30h.
Perspectiva de la feinaNo es requereixen estudis.
Altres requerimentsNO és imprescindible experiència en el sector.Valorable experiència en manteniments elèctrics, ascensors, seguretat, o contra incendis.Valorable experiència en empreses de missatgeria, transportistes que sàpiga organitzar-se una ruta i treure un rendiment elevat.Estudis Reglats ESO.Imprescindible carnet de conduir.Manteniment i instal·lació de equips i sistemes contra incendis.

#J-18808-Ljbffr


Fuente: Jobleads

Requisitos

Pulido, Abrillantado De Suelo De Terrazo

Necesito un servicio de Pulir suelos con las siguientes características: ¿Qué servicio se necesita? Pulido, abrillantado Tipo de suelo   Terrazo Superficie a...


Desde Cronoshare.Com - Burgos

Publicado 22 days ago

Técnico Eléctrico Planta De Burgos Electricians For Burgos Plant.

Descripción puesto Título del puesto Técnico eléctrico planta de Burgos / Electricians for Burgos plant Tipo de Contrato Full-time Sobre nosotros Kronospan...


Desde Kronospan - Burgos

Publicado 22 days ago

Operario/A De Almacén

Operario/a de almacén¡Únete a nuestro equipo En Amazon, entendemos que el trabajo no se limita solo al puesto. Es por eso que tenemos oportunidades laborales...


Desde Amazon - Burgos

Publicado 21 days ago

Operario/A Calefacción Y Gama Blanca

Desde PREDINSEL estamos en búsqueda de técnicos de mantenimiento de calderas para nuestra oficina de Cáceres, Plasencia, Badajoz y Mérida ¿Tienes experiênci...


Desde Predinsel - Burgos

Publicado 21 days ago

Built at: 2024-10-23T03:28:24.224Z