Tècnic/A En Desenvolupament De Persones - Hrbp - Qf-553

Tècnic/A En Desenvolupament De Persones - Hrbp - Qf-553
Empresa:

Sumar


Detalles de la oferta

Cerquem un/a HRBP per l'Àrea de desenvolupament de Sumar. La persona seleccionada, en dependència de la Direcció de Gestió de Persones, serà el/la responsable de planificar, dissenyar i aplicar plans d'acció per la millora del benestar, cohesió i compromís dels professionals de SUMAR. A més, ha de ser el nexe entre la direcció i les persones, resolent conflictes dels equips, tot assegurant que es compleixen els objectius corporatius, garantint alhora el benestar de les persones treballadores.

Més concretament, la persona seleccionada s'ocuparà de la millora del clima laboral, de la millora de la cohesió i el sentit de pertinença a SUMAR, garantir el desenvolupament i creixement de les persones treballadores de l'organització.

FUNCIONSGestionar i millorar el Pla d'Acompanyament i Millora (PAM).Consolidar, gestionar, millorar i fer el seguiment dels projectes actuals de SUMAR: acollida, pla de benestar, etc.Dissenyar i implementar les estratègies, polítiques i projectes de desenvolupament de persones.Atenció a la persona treballadora.Sovint haurà de solucionar conflictes d'algunes persones i/o departaments.Cooperació amb l'àrea de selecció, formació i relacions laborals.Actuar com a nexe entre els empleats i l'empresa.Col·laboració amb Caps de Servei i Direccions de Servei.Domini i transmissió de les pràctiques del management motivacional. S'ofereixJornada: 40h setmanals de dilluns a divendres amb distribució flexible en funció de les necessitats del servei i de conciliació.
Contracte: Indefinit.
Salari: salari negociable, a partir de 35.000 segons la formació, competències i experiència aportada en el lloc de treball actual o anterior.

RequisitsFormació: Grau en psicologia o similar, amb especialització en l'àmbit del desenvolupament de persones. Es requereix formació específica en gestió de persones, desenvolupament i/o Employee Experience.
Experiència: És imprescindible disposar d'experiència prèvia en un lloc de treball similar.

Perfil competencialOrientació a persona.Comprendre de manera clara els objectius estratègics de Sumar.Intel·ligència emocional.Capacitat d'observació i amb bona capacitat analítica.Capacitat de negociació i resolució de conflictes.Bones competències en comunicació.Capacitat d'organització. AltresDomini del Paquet Office i eines tecnològiques de gestió.Domini del Català i Castellà. T'interessa participar en la selecció per aquesta posició? Per a inscriure't i adjuntar el teu Currículum vitae clica el botó de la part dreta de la pantalla "Inscriu-te manualment".

#J-18808-Ljbffr


Fuente: Jobleads

Requisitos

Tècnic/A En Desenvolupament De Persones - Hrbp - Qf-553
Empresa:

Sumar


Recruiter Sector Metal | [Zr-977]

Proceso de selección continuo.FuncionesTe encargarás de la búsqueda, captación y selección de candidatos/as para el sector metal, como por ejemplo soldadores...


Desde Ysondos - Cantabria

Publicado a month ago

Recruiter Sector Metal | Zr-977

Proceso de selección continuo.Funciones Te encargarás de la búsqueda, captación y selección de candidatos/as para el sector metal, como por ejemplo soldadore...


Desde Ysondos - Cantabria

Publicado a month ago

Servicio Doméstico En Santander

Buenos días. Buscamos una persona de la limpieza de confianza para nuestra casa. El trabajo será en Santander. La casa tiene 70 m² metros cuadrados y hay que...


Desde Domestico24 - Cantabria

Publicado a month ago

Dependiente/A Contrato Formación

Un/a Dependiente/a en Formación en Flying Tiger Copenhagen tiene un rol muy diverso. Ayuda a recibir la mercancía en la tienda, coloca precios, se encarga de...


Desde Flying Tiger Copenhagen (Tiger Stores North West Spain, Sl) - Cantabria

Publicado a month ago

Built at: 2024-09-19T13:34:45.165Z