Tècnic/a de qualitat en una fàbrica del sector d'alimentació. REQUISITS IMPRESCINDIBLES: - Formació: cicle formatiu de grau mig o superior de la família de Química o grau universitari de Biologia, Ciència i Tecnologia dels Aliments, Biotecnologia o similar - Experiència mínima de 2 anys com a tècnic/a de qualitat en laboratori - Disponibilitat per a treballar en torn de matí i/o tarda - Disponibilitat de vehicle propi per arribar al lloc de treball - Residència propera al lloc de treball (desplaçament màxim de 30 minuts) - Persona inquieta, metòdica, organitzada i amb capacitat de treball - Capacitats: audició, autonomia personal, comunicació, destresa manual, mobilitat, posició, relacions, responsabilitat i visió
- Realització d'analítiques microbiològiques - Recollida de mostres - Seguiment de bones pràctiques - Seguiment de processos i resultats - Redacció d'informes de seguiment i conclusions
- Experiència 24 mesos. TÈCNICS EN CONTROL DE QUALITAT EN INDÚSTRIES ALIMENTÀRIES
- TÍTOL FP DE GRAU MIG
- Competències / coneixements: - Formació mínima de cicle formatiu de grau mig o superior de la família de Química o grau universitari de Biologia, Ciència i Tecnologia dels Aliments, Biotecnologia o similar - Persona inquieta, metòdica, organitzada i amb capacitat de treball - Disponibilitat per a treballar en torn de matí i/o tarda - Disponibilitat de vehicle propi per arribar al lloc de treball - Residència propera al lloc de treball (desplaçament màxim de 30 minuts) - Capacitats: audició, autonomia personal, comunicació, destresa manual, mobilitat, posició, relacions, responsabilitat i visió
- Disponibilitat de vehicle
- Permisos de conduir: b
- Contracte laboral indefinit
- Jornada completa
- Salari mensual brut 1816
- Altres beneficis: - Jornada completa - Torn seguit