FUNCIONS: - Gestió del pla de prevenció i memòria preventiva.
- Avaluació contínua de riscos i implementació de mesures correctives i preventives.
- Formació, informació i sensibilització del personal.
- Recerca d´accidents i incidents, realitzant el seguiment dels incidents produïts en l´empresa i preparant diversos informes.
Posterior comunicació mitjançant el DELTA als organismes oficials.
- Coordinar la vigilància periòdica de la salut dels treballadors.
- Gestió de EPI´s i de la farmaciola de primers auxilis.
(Compra, control d´estocs, registre i consum.)
- Control del pla d´emergència i formació d´equips per part del SPA.
- Gestió documental de la part seguretat.
- Coordinació d´activitats amb empreses externes.
- Assessorament de legislació en matèria de PRL.
- Interlocució amb mantenidors PCI.
- Seguiment i control del pressupost en matèria de seguretat.
- Revisió i certificació d´equips de treball.
- Verificació el compliment de les inspeccions periòdiques legals dels equips - Col-laboració amb el servei de prevenció extern si n´hi hagués.
- Coordinació d´auditories internes i avaluar els diferents indicadors que garanteixin el compliment en matèria de seguretat i salut.
- Organització, manteniment i arxiu de documents específics, procediments operatius i instruccions pròpies de l´àmbit de la prevenció de riscos laborals i situacions d´urgència.
- Donar compliment a la promoció de la cultura de la innocuïtat Alimentària.
- Membre del Comitè de Seguretat i Salut.
- Experiència 2 anys.
Indispensable 2 anys desenvolupant les mateixes funcions en indústria alimentària
- DIPLOMATURA O ENGINYERIA TÈCNICA
- Competències / coneixements: Titulació en Màster en PRL ( 3 especialitats)
- Disponibilitat de vehicle
- Contracte laboral indefinit
- Jornada completa