Lo sentimos, la oferta no está disponible,
pero puedes realizar una nueva búsqueda o explorar ofertas similares:

Responsable Dpto. Predictivo Y Calidad

**Descrición**: Trabajo como ingeniero técnico industrial mecánico especializado en mantenimiento predictivo para compañía multinacional Contrato temporal a ...


Desde Integral Management Future Renewables S.L - España

Publicado a month ago

Helpdesk - Lleida

¡Te necesitamos en la delegación de Lleida! Requerimos de un Helpdesk. Entra en la oferta, tenemos mucho que contarte. Tus funciones serán: - Atender las i...


Desde Masanes Servindustria - España

Publicado a month ago

Gestor/A Comercial Lleida

Busquem una persona amb ganes d´ocupar una posició a llarg termini, que li agradi el tracte amb la gent, i que busqui crèixer personal i professionalent dins...


Desde Mgs Seguros Y Reaseguros, S.A - España

Publicado a month ago

Cap De Serveis De Gent Gran Lleida

Cerquem Cap de Servei per a centres diürns i residències de gent gran, de la zona de Lleida. La persona seleccionada, en dependència de la Direcció Tècnica, ...


Desde Sumar - España

Publicado a month ago

Suplència Treballador/A Social Llar Residència Salut Mental

Suplència Treballador/A Social Llar Residència Salut Mental
Empresa:

Intress


Lugar:

España

Detalles de la oferta

Intress necessita incorporar un/a Treballador/a Social per cobrir una suplència llarga per maternitat, l'equip de la Llar Residència Elisenda, ubicat a Montcada, Lleida.
Què farás?
Participar en l'elaboració del pla individualitzat de treball per a establir i marcar objectius orientats al procés de recuperació de les usuàries i usuaris.
Desenvolupar el programa d'activitats en els aspectes socials i comunitaris amb les usuàries i usuaris i les seves famílies per a la consecució d'un objectiu comú.
Donar suport a l'estructura del centre en el tractament dels usuaris/es amb la finalitat de millorar la seva situació econòmica i social.
Participar en el disseny, actualització i seguiment del procés d'atenció del centre i de l'entitat, sent part activa a ajudar a construir un equip amb una base d'acord comú, així com uns objectius i criteris unificats d'actuació, mitjançant reunions d'equip.
Participar en la realització d'informes d'avaluació, valoració i seguiment de la persona atesa per a tenir informació de l'estat de les usuàries i usuaris de cara al compliment dels objectius Prospecció de recursos nous necessaris per a la intervenció.
Participar en les reunions de l'equip de treball amb la finalitat de facilitar la informació sobre el treball dut a terme amb la persona i recaptar dades rellevants d'altres àrees i supervisar el procés d'atenció i seguiment psicosocial.
Col·laborar amb projectes formatius o de docència, recerca o accions de sensibilització, tant a petició del centre com de l'entitat per a sensibilitzar a la població.
Realitzar la coordinació amb els SSG, la Xarxa de Centres i els recursos específics perquè el procés sigui el més eficient possible.
Donar suport i assessoria als usuaris/es i familiars en la realització de tasques i activitats comunitàries, així com aportar la informació que precisin sobre recursos propis i/o de la xarxa per a contribuir a la consecució de l'objectiu final.
Aconseguir un sistema de suport comunitari que afavoreixi la incorporació social i acompanyar en el mitjà propiciant una optimització de l'ús de recursos disponibles en la comunitat.
Col·laborar amb projectes formatius o de docència, recerca o accions de sensibilització.
Participar en l'elaboració de propostes de formació en relació a l'equip interdisciplinari.
Què oferim?
Incorporació: 02/09/2024 Data fi: 29/10/2024 Tipus de contracte: interinatge Retribució mensual/brut: 1.437,87€ bruts mensuals (x 14 pagues).
Jornada: 31h setmanals Horari: -Dilluns i dimarts de 10.00-16.00h -Dimecres de 10.00-17.00h -Dijous de 12.00-19.00h -Divendres 09.00-15.00h Formaràs part d'una entitat dedicada a l'àmbit social, on creiem en la integració de les persones que es troben en situació de vulnerabilitat social Formació acadèmica necessària: Titulació Universitària en Treball Social Experiència professional necessària: Experiència en serveis residencials de salut mental.
Experiència en dinamització i maneig de grups.
Experiència en el disseny d'accions dirigides a millorar la visió que té la societat sobre les persones amb malaltia mental.
Coneixements necessaris: Coneixement sobre el model comunitari d'atenció a les persones amb malaltia mental.
Metodologia de treball en xarxa.
Coneixements d'ofimàtica i Microsoft 365.
Coneixements bàsics sanitaris Altres aspectes a valorar: Tenir capacitat d'escolta activa.
Saber desenvolupar l'empatia.
Tenir paciència.
Disposar de maduresa personal.
Ser objectiu i saber mantenir la distància professional adequada.
Ser creatiu/va, capacitat d'innovació, i saber gestionar els recursos disponibles.
Saber donar respostes immediates.
Intervenir en situacions imprevistes o noves.
Ser receptius a les potencialitats de les persones residents.
Tenir capacitat de negociació, contenció i mediació.
Ser coherent amb la tasca professional i amb el projecte del centre IMPORTANT: Necessari disposar del certificat negatiu de delictes penals de naturalessa sexual.
Aquesta oferta pot ser una bona oportunitat per formar part d'una gran entitat de l'àmbit social, molt conscienciada amb la realitat de la nostra societat.
Volem que t'hi quedis, perquè volem crèixer amb tu!
Intress es compromet a través de la seva Política de Gestió de Persones i compromisos adoptats al III Pla d'Igualtat d'Intress, al seu Eix 2, a gestionar els processos de selecció externa i promoció interna amb el compromís d'igualtat d'oportunitats entre dones i homes , tant des d'Intress com des de les entitats col·laboradores, que asseguraran la igualtat i dotaran de perspectiva de gènere els seus processos selectius.


Fuente: Talent_Ppc

Requisitos

Suplència Treballador/A Social Llar Residència Salut Mental
Empresa:

Intress


Lugar:

España

Built at: 2024-09-18T06:51:16.385Z