Lo sentimos, la oferta no está disponible,
pero puedes realizar una nueva búsqueda o explorar ofertas similares:

Tècnic/A En Fred Industrial/Frigorista

TÈCNIC/A EN FRED INDUSTRIAL/FRIGORISTAInstal-lació, reparació i manteniment de fred industrial i clima, càmeres frigorífiques.- Experiència 12 mesos. L'empre...


Desde Oficina De Treball Del Soc - España

Publicado a month ago

Soldador Montador

Soldador con conocimientos básicos de instalaciones y montajes de elementos como rótulos, banderolas etc.Tipo de puesto: Jornada completa, Contrato indefinid...


Desde Lau Creaciones S.L. - España

Publicado a month ago

Operari/A De Producció

OPERARI/A DE PRODUCCIÓ EN OBRADOR ALIMENTARI- Preparar i condicionar l'espai de treball aplicant les mesures de seguretat, higiene i de protecció mediambient...


Desde Delitalian Gourmet - España

Publicado a month ago

Operario/A Especialista Del Metal

Compras, logística y transporte- Padrón, Coruña (A) (España)- Otros Contratos- Completa- 15000 - 20000- Publicado el 27/02/2024- En qué consiste el trabajo:-...


Desde Grupo Iman - España

Publicado a month ago

Supervisor/Ora Per A Espai Cultural (Caps De Setmana)

Supervisor/Ora Per A Espai Cultural (Caps De Setmana)
Empresa:

Sdi Digital Group


Lugar:

España

Detalles de la oferta

Descripción A MagmaCultura estem compromesos amb la cultura. Som un referent en el desenvolupament i gestió de projectes culturals, educatius i turístics.
La nostra passió és promoure el valor de la cultura i fer-la accessible a les persones. El nostre motor principal és la professionalitat, el talent i el compromís del nostre equip expert en gestió cultural.
Un dels principals valors de MagmaCultura consisteix en la creació d'un lloc de treball en el qual totes les persones se sentin respectades, representades i incloses en un entorn segur en el qual puguin desenvolupar i impulsar la seva carrera professional amb èxit.
Per això mateix, com a institució compromesa amb la cultura i la diversitat, vetllem per la promoció d'un ambient de treball en el qual destaqui la igualtat de gènere i el respecte per motius de raça, ètnia, orientació sexual o diversitat funcional.
Tenim un repte per a aquelles persones que : Tenen passió per la gestió cultural i integral de projectes.Són curiosos, aventurats i apassionats pel sector cultural, l'àmbit educatiu i els museus.Gaudeixin de treballar amb energia, compromís i dedicació.Seleccionem un / a Supervisor / ora per a un reconegut centre referent en la programació cultural a la ciutat de Lleida.
Imagina com serà el teu dia a dia amb nosaltres : Dur a terme la regidoria, supervisió i coordinació dels diferents esdeveniments organitzats en el centre.Realitzar la interlocució amb el client.Controlar i supervisar les tasques realitzades per l'equip de treball i les incidències del servei.Controlar el compliment de la normativa laboral per part de l'equip de treball i informar de les desviacions detectades.Avaluar la qualitat del servei.Elaborar informes i estadístiques relacionades amb el servei.Què t'oferim : Oportunitat d'incorporar-te a un equip líder en la gestió cultural, compromès amb la promoció del valor del patrimoni cultural i fer-lo accessible per a les persones.Formació i aprenentatge continuat : creixeràs en un entorn que et convidarà a prendre petites decisions diàriament i on equivocar-se també forma part del procés.Contracte : IndefinitJornada laboral i horaris : Segons demanda d'activitats i esdeveniments, en torns de caps de setmana i festius.Data incorporació : immediata.Lloc de treball : Lleida.Requisitos mínimos Ser una persona amb iniciativa, autonomia, resolutiva, apassionada de la cultura, orientada a resultats i amb destacada orientació al servei.Formació : Publicitat i Relacions Públiques, Protocol, Turisme, Història de l'Art, Història, Belles Arts, Turisme, Educació, Humanitats, o equivalents.Idiomes : català i castellà nadiu / bilingüe, anglès nivell avançat.Es valora positivament experiència prèvia en regidoria, coordinació d'equips, i supervisió d'actes i esdeveniments.El més important : ser una persona amb entusiasme i amb capacitat de fer viure experiències úniques a través de l'art i la cultura.
#J-18808-Ljbffr


Fuente: Jobleads

Requisitos

Supervisor/Ora Per A Espai Cultural (Caps De Setmana)
Empresa:

Sdi Digital Group


Lugar:

España

Built at: 2024-04-27T05:52:00.367Z