Substitucions - Serveis Residencials - Fundació Resilis

Substitucions - Serveis Residencials - Fundació Resilis
Empresa:

Plataforma Educativa


Detalles de la oferta

SERVEIS RESIDENCIALS : CREI, CRAE, UFA, CA, PIS TUTELAT

Substitucions a serveis residencials, de Fundació Resilis

Plataforma Educativa agrupa diverses organitzacions d'iniciativa social on dissenyem i desenvolupem programes i serveis especialitzats per millorar la qualitat de vida de les persones vulnerables i en risc d'exclusió social optimitzant la innovació i el treball conjunt.

Des de Fundació Resilis treballem per a que infants i adolescents puguin exercir el seu dret de créixer en entorns segurs i assolir la seva autonomia.

Ho fem desenvolupant projectes i programes d'atenció integral i serveis d'àmbit socioeducatiu i comunitari.

Aquesta oferta està destinada a persones professionals interessades en conèixer la intervenció educativa a infants i adolescents en situació de risc d'exclusió social en l'àmbit residencial que vulguin treballar fent suplències en centres d'acollida, centres residencials d'acció educativa i centres residencials d'educació intensiva de la nostra entitat.

Vols unir-te a nosaltres? Si la resposta és SÍ, aquest és el teu projecte!

En el teu dia a dia hauràs d'intervenir com agent educatiu a nivell individual, grupal i / o comunitari, realitzar accions educatives, elaborar informes i documentació, planificar activitats i fer seguiment educatiu, desenvolupar tasques domèstiques i de vida quotidiana vetllant pel seu correcte compliment i coordinar-te interdisciplinàriament de forma interna i externa.

Alguns dels teus reptes seran els següents :

Actuar amb coherència amb el projecte del servei i la missió de l'entitat.

Respectar la dignitat de la infància i adolescència, la seva família i la de totes les persones del centre, independentment del seu origen i de la seva cultura.

Ser una persona objectiva i saber mantenir la distància òptima, establint vincles afectius de manera positiva que afavoreixin el creixement personal dels i de les adolescents.

Capacitat de treballar a nivell individual i grupal, d'empatia per tal de comprendre millor a l'altre i capacitat de donar respostes immediates en situacions imprevistes.

Ser una persona creativa i saber gestionar els recursos disponibles, gestionant les crisis i els conflictes, treballant sota pressió i formant-se de manera continuada.

Quins requisits has de complir?

Diplomatura / Grau en Educació Social o estar estudiant el grau d'Educació Social, CFGS d'Integració Social.

Valorable disposar de formació complementària específica en el camp de la protecció a la infància i l'adolescència.

És recomanable català parlat i escrit.

Disposar de carnet de conduir des de més d'1 any i vehicle propi.

En compliment de l'article 13.5 de la Llei Orgànica 1 / 1996, de Protecció Jurídica dels i de les menors, es requereix el Certificat d'Antecedents Penals per delictes de naturalesa sexual vigent, emès pel Registre Central, abans de la contractació.

Que t'oferim?

Conèixer el servei i la possibilitat de participar en els processos de selecció per vacants estables.

Horari :

Matins, tardes, nits, caps de setmana, en funció de la disponibilitat.

Categoria : Salari segons categoria del conveni d'acció social.

#J-18808-Ljbffr


Fuente: Allthetopbananas_Ppc

Requisitos

Substitucions - Serveis Residencials - Fundació Resilis
Empresa:

Plataforma Educativa


Responsable De Supermercat

Des de Marlex, estem col-laborant amb una reconeguda empresa que es dedica a la gestió d'una xarxa de supermercats, ubicats a diferents punts de Catalunya, q...


Desde Marlex - Burgos

Publicado 25 days ago

Responsable De Equipo De Limpieza

**Empresa** GRUPO SEROS MULTISERVICIOS **Ubicación** **Provincia**: Burgos **Población**: Burgos Capital** **Descripción del puesto vacante** **Nombre del ...


Desde Grupo Seros Multiservicios - Burgos

Publicado 25 days ago

Team Leader Almacén

Tu nueva empresa El principal minorista líder en bricolaje, decoración, jardinería y construcción, con un enfoque en la satisfacción de nuestro talento huma...


Desde Hays - Burgos

Publicado 25 days ago

Responsable De Mantenimiento

ASE RH Selecciona Responsable de Mantenimiento para empresa con sede en Burgos, líder en el sector de proyectos de protección contra incendios y seguridad. E...


Desde Ase Rh - Burgos

Publicado 25 days ago

Built at: 2024-09-16T09:01:35.419Z