Sscc Planificador/A Rutes

Sscc Planificador/A Rutes
Empresa:

Bonpreu


Detalles de la oferta

**Al Grup Bon Preu busquem talent!**:
T'agradaria formar part d'un projecte dins de l'àmbit logístic? Tens formació o experiència en aquest àmbit i busques un nou repte professional? **T'estem buscant!**

Continua llegint-nos, perquè a Bon Preu tindràs l'oportunitat de convertir-te en un/a expert/a en la planificació de rutes!

Si!! Si!! Ho has llegit bé. Tindràs un impacte directe en l'essència de la nostra empresa.

**Volem explicar-te PERQUÈ BON PREU SERÀ LA TEVA MILLOR ELECCIÓ!**:

- Ens mouen els **Valors**: Ho portem a l'ADN! A Bon preu ens defineix la consciència d'equip, l'actitud positiva, el pragmatisme i l'eficiència, el desenvolupament professional, la voluntat de servei i l'honestedat i la confiança. Deixa't emportar pel nostre tarannà i segur que trobes el teu lloc!
- Apostem pel **Talent**: treballem perquè la nostra gent pugui desenvolupar-se internament i rebi la formació necessària per tal d'adaptar-se al 100% en el seu lloc de treball.
- Les **Persones** són el primer: Estaràs rodejat d'equips que t'acompanyaran en tot el procés. El nostre principal objectiu és que els treballadors/ores es sentin com a casa. Potenciem el bon ambient!
- El nostre entorn té molts **Reptes**: cada dia aprendràs coses noves. El món de la distribució alimentària està ple de sorpreses.

**Vols saber quina serà la teva MISSIÓ?**:
El/la planificador/a de rutes és responsable de la gestió, planificació i seguiment de totes les rutes per poder abastir a tots els nostres establiments.

Quin serà el teu dia a dia?
- **Planificació de rutes**: dissenyar les rutes més eficients, les càrregues de transports amb un programa especialitzat, en el qual et formen, i es fa un seguiment i optimització de les propostes automàtiques que genera el sistema.
- **Coordinació de transport**:programar els horaris de recollida i entrega, com també gestionar els canvis que hi puguin realitzar per factors externs i les emergències a la carretera.
- **Comunicació**: resoldre incidències, comunicant-te tant amb els magatzems com amb els transportistes com amb els nostres establiments. És important el tracte amb el client, en aquest cas intern i transportistes.
- **Optimització de recursos**: buscar constantment la millora de l'eficiència per reduir els temps d'espera, minimitzar kilòmetres i maximitzar la càrrega de vehicles.
- **Resoldre problemes**: identificar i resoldre de manera ràpida i eficaç qualsevol problema o contratemps que pugui sortir durant el transport.

Si tens experiència en aquestes tasques o tens motivació per continuar aprenent, t'estem esperant!

**Quins requisits i competències tècniques has de tenir?**:
Pensem en una persona que disposi d'estudis, especialment aquells relacionats amb la logística i planificació de rutes.

Requerim una bona capacitat de comunicació, de resoldre incidències i capacitat de prioritzar, a més d'inquietuds per aprendre i créixer professionalment.

També valorarem positivament persones que tot i no disposar d'aquesta formació aportin experiència en la planificació de rutes o bé, motivació per aprendre d'aquest àmbit.

**Què t'aportem?**:

- Horari partit de dilluns a divendres:

- **Horari d'entrada** entre les 9h i les 10h (amb flexibilitat)
- **Horari de sortida **a les 18:30h
- T'oferim un contracte indefinit des de l'inici, apostem per l'estabilitat.
- Oportunitats de desenvolupament i creixement professional.
- 8% de descompte en totes les compres de qualsevol establiment de Grup.
- Accés descomptes corporatius (gimnàs, hotels, compres, entre d'altres)
- Possibilitat d'assegurança mèdica a un preu reduït.

Encara no ho saps? **Forbes** reconeix Bonpreu i Esclat com una de les 100 millors empreses de tot l'Estat per treballar.

Per tant, si t'has sentit identificat/da amb el nostre ADN o coneixes d'algú a qui li pugui encaixar aquesta vacant no ho pensis més i **INSCRIU-TE, SEGUR QUE TU TAMBÉ ET VESTIRÀS D'ORGULL!


Fuente: Whatjobs_Ppc

Requisitos

Sscc Planificador/A Rutes
Empresa:

Bonpreu


Encargado /A Turno De Noche

En Eurofirms necesitamos incorporar un/a encargado/a para trabajar en empresa del sector têxtil situada en Sant Feliu Sasserra. Las tareas que tendrá que rea...


Desde Eurofirms - Barcelona

Publicado a month ago

Area Manager Horeca - Bebidas

**Tu nueva empresa** Reconocida Bodega de vinos y espumosos ubicada en Barcelona. Empresa sólida y con muchos años de recorrido. **Tu nuevo puesto** - Pros...


Desde Hays - Barcelona

Publicado a month ago

Trabajador/A Social- Residencia Amavir Sant Cugat

Nuestra residencia Amavir Sant Cugat requiere incorporar un/a Trabajador/a Social en contratación indefinida y jornada completa. Su misión será la planifica...


Desde Amavir - Barcelona

Publicado a month ago

Encargado De Cafetería/Restaurante

Encargado de cafetería de alto volumen de trabajo en una empresa en expansión Tipo de puesto: Jornada completa, Contrato indefinido Salario: 1.300,00€-1.50...


Desde Jogaplamon Sl - Barcelona

Publicado a month ago

Built at: 2024-09-20T02:50:08.027Z