Detalles de la oferta

Position Summary:The position is responsible for assisting the Chef de Cuisine in managing his/her assigned kitchen operation as a successful independent profit center, ensuring maximum guest satisfaction consistent with the standards, through planning, organizing, directing, and controlling the kitchen operation and administration.Qualification:With at least 3-4 years related experience or 1 year in the same capacityWith bachelor's degree in BS Hotel and Restaurant Management or any related courseKnowledgeable in:F&B OperationsF&B Policies and ProceduresCleaning Equipment and AgentsF&B EquipmentSafety and SanitationInventory ProceduresPurchasing ProceduresService and Product KnowledgeJob Type: Full-time#J-18808-Ljbffr


Salario Nominal: A convenir

Fuente: Talent_Ppc

Requisitos

Entrenador Personal Para Aumentar La Flexibilidad, Aumentar La Resistencia

Hola buenas! he empezado pretemporada de futbol, aqui en cataluña (primera catalana natacio terrassa) y me ausento 1 semana por vacaciones alli y no quiero p...


Cronoshare.Com - Cádiz

Publicado 4 days ago

Peluquera/O

Por ampliación de personal en El Corte Inglés de Mijas Costa, necesitamos OFICIALES UNISEX de peluquería con experiencia demostrable de al menos 2 años como ...


Vrs Activa Gestion S.L. - Cádiz

Publicado 5 days ago

Barman Tarifa (Cadiz) - 23 Junio

Desde Grupo Constant buscamos seis barman para el domingo 23 de junio en una cadena de restaurantes muy reconocida a nivel nacional,¿Cuáles serán tus funcion...


Personal 7 E.T.T - Barcelona Sur - Cádiz

Publicado 5 days ago

Bartender

Company DescriptionFairmont La Hacienda will offer guests one of the most exclusive resorts in southern Spain.Situated on the San Roque coast, in a unique an...


Accor Hotels - Cádiz

Publicado 5 days ago

Built at: 2025-01-14T08:48:07.140Z