Detalles de la oferta

Position Summary:The position is responsible for assisting the Chef de Cuisine in managing his/her assigned kitchen operation as a successful independent profit center, ensuring maximum guest satisfaction consistent with the standards, through planning, organizing, directing, and controlling the kitchen operation and administration.Qualification:With at least 3-4 years related experience or 1 year in the same capacityWith bachelor's degree in BS Hotel and Restaurant Management or any related courseKnowledgeable in:FB OperationsFB Policies and ProceduresCleaning Equipment and AgentsFB EquipmentSafety and SanitationInventory ProceduresPurchasing ProceduresService and Product KnowledgeJob Type: Full-time #J-18808-Ljbffr


Salario Nominal: A convenir

Fuente: Talent_Dynamic-Ppc

Requisitos

Oposiciones, Agentes De Policía Local Del Ayuntamiento De Olvera (Cádiz) - 4 Plazas

Funcional Funcional Siempre activo El almacenamiento con fines funcionales es estrictamente necesario para el correcto funcionamiento del sitio web, y para o...


Empleopublico - Cádiz

Publicado 12 days ago

Bartender

Company Description Fairmont La Hacienda will offer guests one of the most exclusive resorts in southern Spain. Situated on the San Roque coast, in a uniqu...


Accorhotel - Cádiz

Publicado 13 days ago

Cocinero/A (Hospital)

a desarrollar: elaboración de menús, optimización de costes, organización del equipo de cocina, apoyando la labor del jefe de cocina en los diferentes puntos...


Asisa - Cádiz

Publicado 12 days ago

Auxiliar De Óptica

¡Únete a nuestro equipo como Auxiliar de Óptica! Estamos buscando a individuos comprometidos con la salud visual para trabajar en nuestra óptica en Jerez de ...


Multiópticas - Cádiz

Publicado 10 days ago

Built at: 2024-12-22T17:53:27.928Z