Detalles de la oferta

Position Summary:
The position is responsible for assisting the Chef de Cuisine in managing his/her assigned kitchen operation as a successful independent profit center, ensuring maximum guest satisfaction consistent with the standards, through planning, organizing, directing, and controlling the kitchen operation and administration.
Qualification: With at least 3-4 years related experience or 1 year in the same capacityWith bachelor's degree in BS Hotel and Restaurant Management or any related courseKnowledgeable in:F&B OperationsF&B Policies and ProceduresCleaning Equipment and AgentsF&B EquipmentSafety and SanitationInventory ProceduresPurchasing ProceduresService and Product KnowledgeJob Type: Full-time

#J-18808-Ljbffr


Salario Nominal: A convenir

Fuente: Jobleads

Requisitos

Tk639 Responsable De Cocina

Proceso de selección continuo.Funciones Desde Eurofirms, buscamos un/a Responsable de cocina para empresa dedicada a la gestión de centros deportivos. La per...


Eurofirms - Cádiz

Publicado 19 days ago

Magos Para Animaciones Para Primera Comunión

Necesito un servicio de Mago con las siguientes características:¿Qué tipo de evento estás planificando? Primera comunión¿Qué tipo de espectáculo de magia bus...


Cronoshare.Com - Cádiz

Publicado 19 days ago

Ff-893 - Ayudante De Estética

Oferta de estéticaEmpresa: CENTRO DE ESTUDIOS SOCRATES SLDescripción del trabajo:Se busca ayudante de estética para contrato de formación en nuestro prestigi...


Centro De Estudios Socrates - Cádiz

Publicado 19 days ago

Desatasco Y/O Desatranco De Desagüe De Fregadero En Los Próximos Días

Sin utilizar productos químicos abrasivos¿Qué servicio se necesita? Desatasco y/o desatranco¿Sobre qué elemento(s) hay que realizar el trabajo? Desagüe de fr...


Cronoshare.Com - Cádiz

Publicado 19 days ago

Built at: 2024-11-21T16:10:19.312Z