Detalles de la oferta

Position Summary:
The position is responsible for assisting the Chef de Cuisine in managing his/her assigned kitchen operation as a successful independent profit center, ensuring maximum guest satisfaction consistent with the standards, through planning, organizing, directing, and controlling the kitchen operation and administration.
Qualification: With at least 3-4 years related experience or 1 year in the same capacityWith bachelor's degree in BS Hotel and Restaurant Management or any related courseKnowledgeable in:F&B OperationsF&B Policies and ProceduresCleaning Equipment and AgentsF&B EquipmentSafety and SanitationInventory ProceduresPurchasing ProceduresService and Product KnowledgeJob Type: Full-time

#J-18808-Ljbffr


Salario Nominal: A convenir

Fuente: Jobleads

Requisitos

Graphic Designer

Minimum Qualifications: Graduate of AB in Multimedia Arts, BS in Digital Illustration and Animation, BS in Graphics Design, BS Information Technology, or BS ...


Desde Universal Leaf Philippines, Inc. - Cádiz

Publicado a month ago

Ayudante De Cocina Hospital Quironsalud Campo De

**Responsabilidades específicas del puesto**: - ** **Colaborar con el/la cocinero/a en las tareas de preparación y elaboración de alimentos. - Encargarse de...


Desde Quirónsalud - Cádiz

Publicado a month ago

Presupuesto Para Pintar Piso De Entre 70 Y 100 M2

Necesito un servicio de Pintores con las siguientes características: Nº de metros cuadrados   Entre 70 y 100 m2 Nº de habitaciones a pintar   2 Partes del pi...


Desde Cronoshare.Com - Cádiz

Publicado a month ago

Tatuadores Para Tatuaje En Hombro

Necesito un servicio de Tatuador con las siguientes características: Tipo de tatuaje   No lo sé, necesito asesoramiento Zona del cuerpo   Hombro Color del ta...


Desde Cronoshare.Com - Cádiz

Publicado a month ago

Built at: 2024-11-07T19:09:48.161Z