Detalles de la oferta

Position Summary:
The position is responsible for assisting the Chef de Cuisine in managing his/her assigned kitchen operation as a successful independent profit center, ensuring maximum guest satisfaction consistent with the standards, through planning, organizing, directing, and controlling the kitchen operation and administration.
Qualification: With at least 3-4 years related experience or 1 year in the same capacityWith bachelor's degree in BS Hotel and Restaurant Management or any related courseKnowledgeable in:F&B OperationsF&B Policies and ProceduresCleaning Equipment and AgentsF&B EquipmentSafety and SanitationInventory ProceduresPurchasing ProceduresService and Product KnowledgeJob Type: Full-time
#J-18808-Ljbffr


Salario Nominal: A convenir

Fuente: Grabsjobs_Co

Requisitos

Responsable De Cocina Ih436

Proceso de selección continuo.Funciones Desde Eurofirms, buscamos un/a Responsable de cocina para empresa dedicada a la gestión de centros deportivos. La per...


Eurofirms - Cádiz

Publicado 16 days ago

Line Cook

URGENT HIRING!We are looking for LINE COOKS/COOKS experienced in FILIPINO, ASIAN FUSION, JAPANESE cuisine & DINING STAFF/SERVICE CREW experienced in INVENTOR...


acento - Cádiz

Publicado 17 days ago

¡Buscamos Ayudantes/As De Cocina Para Bares De Tapas En Jerez | Rp254

¿Te apasiona el mundo de la cocina y tienes experiencia en fritos y plancha? ¿Buscas un trabajo con horario flexible en un ambiente dinámico y cercano? ¡Esta...


Iman - Cádiz

Publicado 17 days ago

(Ae-198) ¡Buscamos Ayudantes/As De Cocina Para Bares De Tapas En Jerez

Te apasiona el mundo de la cocina y tienes experiencia en fritos y plancha? Buscas un trabajo con horario flexible en un ambiente dinámico y cercano?Esta ofe...


Iman - Cádiz

Publicado 15 days ago

Built at: 2024-11-13T04:15:16.851Z