.Segundo/a Jefe/a de Cocina - Barceló NuraLocations: Barceló Nura, Menorca, EspañaTime Type: Full timePosted on: Posted 7 Days AgoJob Requisition ID: JR5387Barceló Group is a family-owned company founded in 1931 by Simón Barceló in Mallorca (Spain).
Our expansion to the world's major destinations, along with our clear growth strategy, has allowed us to position ourselves as the 2nd largest chain in Spain and one of the top 30 in the world in terms of the number of rooms.Our commitment to ensuring the satisfaction of our visiting guests and the well-being of our entire team has been rewarded with the "Best Hotel Management Company in the World" award at the latest edition of the World Travel Awards, considered the Oscars of the international tourism sector.Currently, Barceló Hotel Group has 270 urban and resort hotels with 4 and 5 stars, totaling over 60,000 rooms distributed in 24 countries.
These hotels are marketed under four brands that allow us to provide our guests with a clear differentiating value in terms of both quality and service:- Royal Hideaway Luxury Hotels & Resorts- Barceló Hotels & Resorts- Occidental Hotels & Resorts- Allegro HotelsAll of the above, combined with a clear spirit of sustainable improvement, enables us to look towards the future with optimism, always backed by the strength and international presence that have characterized the Barceló Group throughout its more than 90 years of business trajectory.
Do you want to be part of our story?
Join our team!What will you do?Apoyar y sustituir al/a la Jefe/a de Cocina en la gestión y control de los procesos definidos para el desarrollo del servicio.Lograr el Plan de Ventas y generar ingresos del departamento, planificando acciones de dinamización y promoción.Organizar y coordinar los diferentes servicios de Cocina.Controlar costes: gestión de los recursos disponibles de manera eficiente.Gestionar plantilla: se encargará de formar, motivar y desarrollar las habilidades y aptitudes de su equipo en colaboración.Controlar la calidad del servicio prestado, ajustándolo a las necesidades y expectativas del cliente.What are we looking for?Formación: Ciclo Formativo de Grado Superior en Dirección de Cocina y/o Hostelería, Grado de Turismo, formación en APPCC.Experiencia: mínima de 1 año en puesto similar.Idiomas: deseable inglés alto.Se valorarán conocimientos en: ofimática, hostelería y cocina (producto, maquinaria y utensilios).Buena memoria gustativa y olfativa.
Creatividad.
Destreza manual.Relaciones interpersonales (amabilidad, cordialidad, empatía).Con buenas habilidades de comunicación.Orientación al cliente y a su satisfacción.Capacidad para trabajar en equipo.Capacidad de resolución de posibles imprevistos y de toma de decisiones.Capacidad de análisis y meticulosidad en la realización de tareas.Capacidad para la gestión y desarrollo de equipos de trabajo: planificar y organizar